2777
2789
عيبي نداره من حدس زدم، لك قهوه اي از هماتومه.و اصلا نگران نباش داره دفع ميشه،فقط در صورتي كه به ...

با شیاف فعلا قطع شده میام سرکار نمیتونم خونه استراحت باشم 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سمين جان.چه خبر خوبي؟

سلام عزیزم تو خوبی نی نی جونه خوشکلت خوبه انشااله ؟ میگم شما چه داروهایی استفاده کردی.  قبل از بارداری بود یا وقتی فهمیدی بارداری ! چرا دکتر برات تجویز کرد ؟ البته اگه خصوصی نیست 

من به سری اطلاعات لازم دارم به خاطر سهل انگاری دکترم بچمو از دست دادم  😔به یه دکتر دیگه مراجعه کردم  گفت چون مشکل  رماتیسم مفصلی داری شمت باید مرتب زیر نظر باشی و باید به سری ازمایشات انجام میدادی که ندادی. چون باید داروهای اضافی دریافت میکردی   

متاسفانه دکتری که بهش مراجعه کردم اطلاعاتش کافی نبود و همینجوری بهم اجازه باردار شدن داد  که این تجربه تلخ نصیبم شد. حالا میخام ببینم شما هم  مشکل سیستم ایمنی داشتی ؟ یا چرا چه داروهایی استفاده کردی 

متاسفانه دکتری که بهش مراجعه کردم اطلاعاتش کافی نبود و همینجوری بهم اجازه باردار شدن داد  که ای ...

واي سمين خيلي  ناراحت شدم.چند وقته سقط شده؟سونو قلبم رفتي؟

من عزيزم بيمار دكتر رزاقي هستم ايشون متخصص سقط مكرر هستن.الان روزي دو بار امپول هپارين تجويز كردن با ماهي يك بار هم سرم اي وي اي جي.فوليك اسيد و متفورمين هم هر روز ميخورم.

سمين خودش دفع  شد يا خودت با دارو دفعش كردي؟خيلي سخته خدا بهت صبر بده...😢😢😢😢😢

شیافو داروهای ضد سقطمو دکتر جدیدی که رفتم برام قطع کرد دیروز درد داشتم تا صبح دفع شد مثل زایمان طبیعی  😔

سمين خودش دفع  شد يا خودت با دارو دفعش كردي؟خيلي سخته خدا بهت صبر بده...😢😢😢😢😢

دکتر جدیدم بهم گفت باید اسپرین و آمپول  هپارین استفاده میکردی. البته یه سری ازمایش نوشت گفت قبل از اقدام به بارداری بعدت باید حتما انجام بدی  که معلوم شه چیا باید استفاده کنی  ولی فعلا قسط ندارم دیگه اقدام کنم  مرسی که جوابمو دادی عزیزم   ❤️ باید خیلی تحقیق کنم و با احتیاط پیش برم 

با شیاف فعلا قطع شده میام سرکار نمیتونم خونه استراحت باشم 

عزیزم برا هماتوم دکترچه تجویزی کرده ؟ من شنبه نوبت دکتر دارم برا منم هماتوم به حجم یک سی سی هست دارم شیاف استفاده می کنم منم شاغلم نمی تونم استراحت داشته باشم

عضو گروه نارنجی بامداد خمار وزن اولیه 70/500 وزن هدف 57 قد 157
عزیزم برا هماتوم دکترچه تجویزی کرده ؟ من شنبه نوبت دکتر دارم برا منم هماتوم به حجم یک سی سی هست دارم ...

15 شب شیاف 5 روز بعدشم یه روز درمیون شیاف مال من 10*8*7 میل بود اگه سایزش بزرگ باشه استراحت مطلق میشی 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

مامانايي كه دوران بارداريشون رو ميگذرونن

yon.ir/todeli 

yon.ir/todeli

yon.ir/todeli 

اين لينك گروه 🍼تو دلي ها 👶🏻ست

بياييد كنار هم. لحظات خوش بارداري رو سپري كنيم

💋🎂🍼👶🏻💞😍

سوالاتي رو هم كه داريم از هم بپرسيم

سلام خانوما،خوبین?? خانومای عزیزی که تهران هستین،مرکز خوب برای غربالگری میشناسین?تجربه ای دارین?

سلام عزيزم. مراكز خوب براي غربالگري زياده 

اسمهايي كه ميدم ميتوني شمارشون رو از گوگل پيدا كني   نسل اميد. قصر. رستاك  مسعود ميرداماد