2777
2789
منم الان بی بی زدم مثبت بود👩

مبارکه ازمایش بده این ماه خیلی مامان داشتیم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ديگه به اميد خدا يكشنبه ميرم.تو هم انشالله هر روزي تونستي توي هفته اينده خوبه بري سونو

انشااله که با خبرای خوب برگردی. راستش من میترسم برم  اخه  خیلی گیج شدم  سونو میگه شش هفتست دکتر  میگه شش هفته و چهار روز  خودم میگم کوچیکتره.  دکتر هفته قبل که مشکل پیش اومد رفتم خیلی نا امیدم کرد راستش نمی‌دونم چکار کنم

من امروز رفتم سونوگرافی صدای قلب نی نی وشنیدم خیلییییی کوچولو بود ولی هنوز لکه بینی دارم برام دعاکن ...

مبارک باشه عزیزم 

میدونم دلم لک زده برم سونو صدای قلب بچنو بشنوم 

رفتی سونو صداشو گوش دادی برام دعا کن عزیزم

ایشالا به سلامتی بیاد بقلت 

یک هفته اشکال نداره فرق داشته باشه مهم ضربان قلبشه که خداروشکر میزنه 

التماس دعا دوست من 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 
من ديگه به اميد خدا يكشنبه ميرم.تو هم انشالله هر روزي تونستي توي هفته اينده خوبه بري سونو

منم یکشنبه یا دوشنبه میرم سونو قلب

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
من اخریم پری ۲۰ خرداد بود دکترم گفت ۲۳مرداد بیا برا قلب نی نی...تا اون موقع هم فقط فولیک اسید و ویتا ...

خانومی ویتامین دی برای چی بهتون داده؟

برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون