2777
2789
خودمم قاطی کردم دیشب یه لحظه  خیلی داغون شدم  ولی بعد منطقی فکر کردم  با غصه خوردن و ...

منم با شوهرم درموردش حرف نمیزنیم شوهرمم خیلی حساسه میگم بزار حداقل استرسشو خودم تنها بکشم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووو اینقدر  منو الکی ترسوند گفت سقط میشه بچه ناقصه علائم سقوط داری باورت نمیشه به دلدردی گرفتم ...

واقعا تلقینه روزی که واسه داخل رحمی بودنش رفتم انقد سمت چپ بدنم درد میکرد میگفتم الان لولم میترکه تا سونو کرد گفت ساک داخل رحمه دردش قطع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
منم با شوهرم درموردش حرف نمیزنیم شوهرمم خیلی حساسه میگم بزار حداقل استرسشو خودم تنها بکشم

منم نا امید نیستم تا هفته نهم صبر میکنم  آخرین سونو هم میرم. اون موقع اگه نشد دیگه هر جی دکتر بگه  البته ممکنه دکترمو هم عوض کنم.  گر چه دکتر خوب نیست  هر کدوم یه سازی میزنن

واقعا تلقینه روزی که واسه داخل رحمی بودنش رفتم انقد سمت چپ بدنم درد میکرد میگفتم الان لولم میترکه تا ...

انشااله که خودتو نینیه خوشکلت سلامت باشین همیشه به سلامتی  بزرگ شه به دنیا بیاد   تو همه لحظه های خوب زندگیش کنارش باشی عزیزم 

انشااله که خودتو نینیه خوشکلت سلامت باشین همیشه به سلامتی  بزرگ شه به دنیا بیاد   تو ...

ممنون برای شما هم همینطور امیدمون به خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تبریک به همه اونایی که مامان شدن 

برای منم دعا کنین با یک لوله این ماه باردار بشم 

محتاج دعای شما عزیزانم 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

من امروز رفتم سونوگرافی

صدای قلب نی نی وشنیدم خیلییییی کوچولو بود ولی هنوز لکه بینی دارم برام دعاکنید سالم بمونه نمیدونم چراقطع نمیشه

دکتر بهم شیاف داد و گفت استراحت کن

گفت اصلا نباید استرس داشته باشی ایشالا هرچی خدابخواد همون میشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓

توکل به خدا

خدایا کمکمون کن