2777
2789
عنوان

کمی مطلب غیرخاله زنکی

133 بازدید | 8 پست

نگرش نسبت به زندگی:

یکی ازبرداشت های غیرواقعی مفهوم بودن و رسیدن است

یعنی افرادبدون اینکه مسیری که درحال پیمودن آن هستندبرایشان ارزشمندباشد دریک تقلای دائمی وپراضطراب برای رسیدن هستند

همین باعث میشود لذت بودن وحال زیستی را فدای رسیدن به هدفی مبهن درآینده ای که حتی ازوجودش اطمینان نداریم بشود

درحالیکه زمان حال تنها واقعیتی است که ما در دست داریم

اما آن را فدامیکنیم...

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
خیلی قلمبه سلمبه بود😟

یه باردیگه بخونش

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا کاش مردم ی هدفی داشتن،  خیلیا همون هدف رو هم ندارن

هدف دارن اصولا

اینو بخریم چش فلانی دربیاد

اونو بگیم فلانی حرص بخوره

و...

همه اینا هدفایی هستن که فکر وذهن ما رو درگیرمیکنن

وهیچ ارزشی ندارن

ومیزان زیادی ازانرژیمون روزانه اینطوری تلف میشه

خیلی مطلب خوبیه من چند سالی هست که این نگرش رو تو زندگیم دارم واقعا راضی هستم و بهتر از قبل زندگی میکنم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
هدف دارن اصولا اینو بخریم چش فلانی دربیاد اونو بگیم فلانی حرص بخوره و... همه اینا هدفایی هستن که ...

اینا ک هدف نیست، منم بیشتر درگیریم با خانومم اینه ک از این هدفا داره، بریم فلانجا عکس بگیریم بزارم، بریم مسافرت عکس بگیریم بزارم و..... 

دیگه دیوونه شدم😅😌

خیلی مطلب خوبیه من چند سالی هست که این نگرش رو تو زندگیم دارم واقعا راضی هستم و بهتر از قبل زندگی می ...

موفق باشی عزیزم