بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
ولی دوستان درست میگن وقتی میای دختر 14سالت رو عروس میکنی که من مطمئنم چیزی بلد نبوده و یادش ندادن ب ...
آره مخصوصا خانواده های ایرانی معمولا اموزشی یا اگاهی نمیدن درمورد مسائل جنسی دختر۱۴ ساله اگمیخای بدی شوهر دگباید همه چیوبدونه ولی خب اگ نخاد ازدواجمکنه تا ی حدی باید بدونه
یعنی انقد من دوس دارم هیکلی باشه ولی نه غول دیگه 😣😣😣😣ولی من جای شماها بودم اول یکی میخوابوندم تو گوشش بعد میگفتم حالا که کردی تا آخرش برو وهواشم داشته باش😅😅😅😅
آره مخصوصا خانواده های ایرانی معمولا اموزشی یا اگاهی نمیدن درمورد مسائل جنسی
این آموزش نمیخاسته که، خودش یه پا خبره بوده 😁😂
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی
خیلی جالبه تازگیا همه ناخواسته باردار میشن والا ما 8 ماهه عقدیم باهاش حرف زدم تا بعد عروسی اونجور چیزا خبری نباشه نمیدونم اینا چرا انقد عجله کردن اما خب الان زیاد شده تازگیا که خیلیا با بکارتم حامله شدن سونامی بارداری ناخواسته اومده ظاهرا