بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
آره مخصوصا خانواده های ایرانی معمولا اموزشی یا اگاهی نمیدن درمورد مسائل جنسی دختر۱۴ ساله اگمیخای بد ...
اتفاقا این دخترخانم اموزشش از هممون بیشتره😂یه پا استاده من تو اون سن فک میکردمبچه رو یا میخرن یا مامانا وقتی مرغ میخورن تو دلشون بچه میاد 😐😐😐بخدا یعنی الان یادممیاد خندممیگیره ک چرا فک میکردم با خوردن مرغ تو دل مامانا بچه میاد😂😂😂
عزیزان هی ۱۳ ۱۴ میکنین تو خیلی از شهرا دختر ۱۳ ساله دوتا بچه داره و اینقدر شاد و قشنگ دارن زندگی میکنن ک من و خیلیای من حسرت زندگیشونو نیخوریم. از نظر شرع و قانون هیچکار بدی نکردن.استار جان عزیزم شماهم برای من محترمی ولی از نوشتنت معلومه به جایی ک داری دل میسوزونی دلری مسخره میکنی. بنظر من قشنگ خودت برو با مادراشون حرف بزن شوهرتم بره با پدراشون حرف بزنه و حتما با پسره و دختر حرف بزنید ک تو این مشکل به پای هم و پشت هم باشن و پشت همو خالی نکنن. و اینکه بخصوص پسره ک وظیفه ی همسریش و پدریش از الان دیگه شروع شده پس مردونه ب پای همسرش وایسه. و شماهم ب پدر و مادرشون بکید وقتی داشتید خطبه و صیغه رو میخوندید برای این دوجوان حتما فکر عواقبشم میکردید.
خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨👩👧👦👨👧👦👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧🤲🤲
نه به خدا قصدم تمسخر نیست فقط از دست پسره عصبانی هستم
عزیزه دلم پسره ک مقصر نیست. مردا وقتی زنشون پیششون باشه و تا بحال هم کاری نکرده باشن معلومه دسته گل ب اب میندازن.
خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨👩👧👦👨👧👦👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧🤲🤲