بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از آن نترس که های وهوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد
جوری گفتی انگار رفته دختر سر کوچه رو باردار کرده عزیزم های و هویش برا زنه خودشه. دیگه اونم دل داره مگه میشه زنش پیشش باشه و دل نداشته باشه و دلش نخواد. میخواستن خانواده ها اونا رو قشنگ باهاشون خرف نیزدن ب قول یکی از دوستان اونایی ک اینا رو ب عقد هم درآوردن باید عواقبشم درنظر میگرفتن
خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨👩👧👦👨👧👦👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧🤲🤲
چجور خانوادش حساسن، ولی دختره چهارده ساله تو عقد رفته زیر پای شوهرش خابیده ازش حامله هم شده، این دختر نه ترسی داشته متاسفانه نه میشه بهش گفت بچه، خودشم باید تاوانش رو بده بره بگه، روزی که خربزه خورد پای لرزش هم باید میبود
دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی