2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر 

ی کاری نکن که بعدا پشیمون بشی اگر براشون کاری نکنی میرن به کس دیگه ای متوسل میشن ومعلوم نیست چه راهی پیش پاشون میذاره

یا خدایی نکرده دختره از ترسش ی بلایی سر خودش بیاره

عجله کن مطمئن باش اطلاع دادن به خانواده ها درست ترین کاره

مگه نباید شناسنامه ها عکس دار باشن تا عقدشون کنن. شناسنامه رو هم از 15 سالگی عکس دار میکنن. حالا اینا چطور 13-14 ساله عقد میکنن    

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
اخه شما چطوری تو عقد میتونین ماکه اون موقع فقط دعوا میگرفتیم 😂😂😂😂 بعد عروسیم بزور و با گریه ا ...

ن بابا خیلی خوبه با شوهرم گفتیم کاش زود تر اقدام نکردیم.خخخخخخخ ما که راضیم.خداروشکر خخخخخ

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  
از آن نترس که های وهوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد 

جوری گفتی انگار رفته دختر سر کوچه رو باردار کرده عزیزم های و هویش برا زنه خودشه.  دیگه اونم دل داره مگه میشه زنش پیشش باشه و دل نداشته باشه و دلش نخواد. میخواستن خانواده ها اونا رو قشنگ باهاشون خرف نیزدن ب قول یکی از دوستان اونایی ک اینا رو ب عقد هم درآوردن باید عواقبشم درنظر میگرفتن

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲
میگه از خانوادمون خجالت میکشیم 

خب بگن الان میخوایم مراسم بگیریم بعدم میگن فوقش بچه شیش ماهه بدنیا اومده اگه بخوان کسی نمیتونه بفهمه ولی خب خیلیا اذیتشون میکنن چون میگن دروغ گفتین وحامله بوده😑😑😑😑😑

اینقدر مظلومانه خواهش میکردن دلم براشون کباب شد 

اخی عزیززززم خیلی سخته شرایطشون... دختره بچه اس گناه داره حاملگی تو ابن سن هم خطر داره باید هر چه زودتر بزرگترا در جریان باشن مواطبش باشن

مگه نباید شناسنامه ها عکس دار باشن تا عقدشون کنن. شناسنامه رو هم از 15 سالگی عکس دار میکنن. حالا این ...

یکی از اشناهای ماهم ۱۳ سالگی ازدواج کرد

از دادگاه بود فک کنم واسش مجله رشد گرفتم

یکارایی کردن خلاصه تونست عقد کنه

😜😜😜😜😜

ن بابا خیلی خوبه با شوهرم گفتیم کاش زود تر اقدام نکردیم.خخخخخخخ ما که راضیم.خداروشکر خخخخخ

ما یک ماهو نیم بعده عقدمون اقدام.کردیم.خخخخ

بچه ها امضامو میبینید توی دلتون برام یه دونه صلوات بفرستید تا منم ب۰مو سالم توی بغلم بگیرم.خوشگل و سالم  

چجور خانوادش حساسن، ولی دختره چهارده ساله تو عقد رفته زیر پای شوهرش خابیده ازش حامله هم شده، این دختر نه ترسی داشته متاسفانه نه میشه بهش گفت بچه، خودشم باید تاوانش رو بده بره بگه، روزی که خربزه خورد پای لرزش هم باید میبود 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی