2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 246 پست
ولی دوستان درست میگن وقتی میای دختر 14سالت رو عروس میکنی که من مطمئنم چیزی بلد نبوده و یادش ندادن ب ...

آره مخصوصا خانواده های ایرانی معمولا اموزشی یا اگاهی نمیدن درمورد مسائل جنسی دختر۱۴ ساله اگ‌میخای بدی شوهر دگ‌باید همه چیو‌بدونه ولی خب اگ‌ نخاد ازدواجم‌کنه تا ی حدی باید بدونه 

خخخخخ گم نمیشی له میشی

یعنی انقد من دوس دارم هیکلی باشه ولی نه غول دیگه 😣😣😣😣ولی من جای شماها بودم اول یکی میخوابوندم تو گوشش بعد میگفتم حالا که کردی تا آخرش برو وهواشم داشته باش😅😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مخصوصا خانواده های ایرانی معمولا اموزشی یا اگاهی نمیدن درمورد مسائل جنسی

این آموزش نمیخاسته که، خودش یه پا خبره بوده 😁😂

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خیلی جالبه تازگیا همه ناخواسته باردار میشن والا ما 8 ماهه عقدیم باهاش حرف زدم تا بعد عروسی اونجور چیزا خبری نباشه نمیدونم اینا چرا انقد عجله کردن اما خب الان زیاد شده تازگیا که خیلیا با بکارتم حامله شدن سونامی بارداری ناخواسته اومده ظاهرا  

مگه نباید شناسنامه ها عکس دار باشن تا عقدشون کنن. شناسنامه رو هم از 15 سالگی عکس دار میکنن. حالا این ...

هفت هشت ساله این قانون اومده من خودم با شوهرم رفتم شناسناممو عکس دار کردم 😂😂😂😂

نه بابا اگه خبره بود که بلد بودچیکار کنه حامله نشه شانسه ها ماها که میخوایم وچند ساله منتظریم نمیشه ...

منم همینو گفتم ما خودمون هفت ساله بچه دار نمیشیم بعد اینا زرتی شد

به نظرم خودش عقلش قد نمیداده که به این زودی شوهر کرده

چرا گلم دختری که تو این سن شوهر میخواد تازه تو عقد کارشم میکنه حامله هم میشه عقلش چرا نمیرسه فقط بی فکرن همین کارشون رو میکنن بعد مثله چی پشیمون میشن