2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 246 پست
وا!پسر دیوونش اندازه ی بی سواد از پیشگیری چیزی نمیدونسته اونوقت با دختر مردم بدتا کنن ک چی بشه

شوهرم بهش گفته چرا مواظب نبودی گفته خدا خواسته،شوهرم میگفت دلم میخواست بزنم تو دهنش 

اره واقعا اگه خدا رو قبول داشتند یه بچه 14 ساله رو دست یه مرد 25 ساله نمینداختند

😊دایی من 30 سالش بود زن 12 13 ساله گرفت

وقتی اعتراض کردم حضرت فاطمه رو مثال زد

منم تو دلم گفتم به منچه به درک

...الا زنش  18/17 سالشه تازه حامله شده

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چرا میگید استارتر نگه بابا قرار که نیست با گفتنش استارتر رو اعدام کنن یا جنگ جهانی رخ بده😞خب این بیچاره ها الان مضطرب ان درسته اشتباه کردن واقعا ولی دیگه اتفاقیه که افتاده 

بنظرم استارتر حتما باید بهشون کمک کنه

بنظرت بهتره هرگز تا اخر عمرش باردار نشه یا اینکه خانوادش چندسالی همت کنن و بهش کمک بدن و بچشو از اب ...

چی بگم واقعا دلم نمیخواد جاشون باشم ک بخوام همچین تصمیم سختی بگیرم. واقعا سخته تصمیم گیری درموردش

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
بخدا راست میگم.  دقیقا روزی که رفتیم کلاس قبل عقد فهمیدم. چجوری بچه دار میشند ادما. رابطه رو م ...

مگه من گفتم شما دروغ میگی😑😟من منظورم اون خانواده هاییه ک ادعای مذهبی بودن میکنن و شعورشون قد پشه نیس😆😆

😊دایی من 30 سالش بود زن 12 13 ساله گرفت وقتی اعتراض کردم حضرت فاطمه رو مثال زد منم تو دلم گفتم به ...

ظلمه بقران

و نامردی ک مرد میره کیف دنیاشو میکنه تازه به یه بچه راصی میشه

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

خیلی بده که تو جامعه این عرفه که اگه یه نفر نامزده وحامله میشه انگار گناه کرده در صورتی که با عقد زن وشوهر میشن وعروسی فقط زیر یه سقف رفتنه واینا.ولی خب اینم خیلی کوچیکه.چرا پسر دسته گلشون هواسش نبوده و جلو خودشو نگرفته اگرم شما بگین دخالت میشه فقط اون بدبخت اون وسط گیر کرده و سر در گمه😕😕😕😕😕😕

مگه نميگي حالش بده يني مامان دختر يا مادر شوهرش چيزي متوجه نميشن بعدش مادر شوهرش بيخود ميكنه ناراحت ...

ما پرید منیشیم یا سر درد مامانمون دمیفهمه اون وقت چطور زن های دور و بر این بچه متوجه نشدن😐

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

چی بگم واقعا دلم نمیخواد جاشون باشم ک بخوام همچین تصمیم سختی بگیرم. واقعا سخته تصمیم گیری درموردش

خییییلی سخته من خودم هیچ وقت تو این شرایط نبودم ولی بازم الان قشنگ اضطرابشونو میفهمم واقعا سن دختره کمه من تو ۱۴ سالگی یادمه همه دغدغم خریدن لواشک و دوچرخه بازی و اینا بود ۲۶ سالگی باردار شدم بازم گریه میکردم!ولی خب دیگه الان این اتفاق افتاده و نمیشه کاریش کرد😖

این دختره خیلی بچه هست وقتی حرف میزنه فکر میکنی هفت هشت سالشه 

اگه بچه بود شوهرش نمیدادن...

اما خب خیییییییلی گناه داره..از این سن باید حرص بچه رو بخوره!

ماییم و توای جان،که جگر گوشه ی مایی.

استارتر عزیز. بهتره شما و همسرت نگید چون این آقای همکار بسیار بی مسئولیته که حتی گردن نمیگیره و میگه خدا خواسته. پس فردا میگه تحت تاثیر شما ها بوده و شما گفتید و فلان.

ادم پخته و به بلوغ رسیده ای به نظر نمیاد.

بگید پای مسئولیتش وایسته و از خانمش حمایت کنه. از الان داره شونه خالی میکنه که چی. 

مشخصه هنوز خیلی بچست :/ خانوادش باید تاوان این کارشون رو پس بدن و حمایت کنن حالا که دختر بچه رو شوهر دادن.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤