2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6423 بازدید | 246 پست
اینقدر خواهش کرد منم دلم سوخت 

من نظرم اینه دلت نسوزه اونا خودشون‌ یه کاری میکنن شما چرا دخالت کنی اخه؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تنها کمکی که میتونی بکنی اینه که به مادرشوهره بگی پسرت همچین کاری کرده پسر  که سنش تقریبا م ...

افرین لایک😊

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
شما تنها کمکی که میتونی بکنی اینه که به مادرشوهره بگی پسرت همچین کاری کرده پسر  که سنش تقریبا م ...

آره همین کارو میکنم،تازه شش ماهه نامزد کردن ،پسره هم قبلا یکی دیگه رو میخواسته موندم اگه با میل خودش بود چیکار میکرد 

مگه نميگي حالش بده يني مامان دختر يا مادر شوهرش چيزي متوجه نميشن

بعدش مادر شوهرش بيخود ميكنه ناراحت بشه

وقتي به خودش اجازه ميده بره خواستگاري بچه

گر نگهدار من آنست كه من ميدانم  شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد
فقط ریاس همین و بس😂😂

بخدا راست میگم. 

دقیقا روزی که رفتیم کلاس قبل عقد فهمیدم. چجوری بچه دار میشند ادما. رابطه رو میدونستم اما نمیدونستم چجوری بچه دار میشن

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

وارد شدن شما و همسرتونو  خیلی درست نمی دونم

آقا داماد  از همین الان باید یاد بگیرن

مسئولیت کاری رو ک انجام میدن  بپذیرن 

دیگه بنظرم انقدر  عاقل و بالغ هستن ک .......

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اینقدر خواهش کرد منم دلم سوخت 

پسره باید پشت زنش وایسه

اگه پسره دفاع نکنه زن له میکنن

خالم دقیقا اینطور شد 

اما سنشون خوب بود 

نگو خالم باردار به هیشکی نگفتن زود عروسی گرفتن روز پاتختی شوهرش به همه گفت زنم باردار به هیشکی هم ربط نداره 

بخدا خالم اینقدر عزیز شد که نگو

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
چی بگم والا تازه حالا پسره میگفت احساس پدر شدن در وجودم جوونه زده خخخخخ

والا من اونموقه ک دخترم ب دنیا اومد تو۱۷ سال بودم شوهرمم ۲۴سالش بود.

بچه داریم هم عاااالی بود.بزرگترا ازمن درس میگرفتن.

اماخب اینا شرایطشون فرق میکنه تو عقد و اینا....!!

ماییم و توای جان،که جگر گوشه ی مایی.
آره همین کارو میکنم،تازه شش ماهه نامزد کردن ،پسره هم قبلا یکی دیگه رو میخواسته موندم اگه با میل خودش ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂