بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
ای باب. دختره ۱۴ سالش بود حالیش نشد پسره متوجه نشد بندو آب داده و باغچه رو آبیاری کرده؟؟ که حداقل بعدش بره قرص بخره بده نامزدش بخوره!!؟ کاندومی چیزی. بنده خدا دختره.
کاری ندارم. ولی به نظر خودتون سقط بهتره یا مادر شدن یه بچه 14 ساله؟
بنظرت بهتره هرگز تا اخر عمرش باردار نشه یا اینکه خانوادش چندسالی همت کنن و بهش کمک بدن و بچشو از اب و گل دربیارن؟بخصوص که استارتر مگیه تک فرزنده پس خیلی میتونن براش مایه بزارن!
من خودم تو فامیلای خییلی دورم دقیقا ۱۵ ساله ای دیدم ک تو نامزدی بچه سقط کرد والان که شرایطش محیاست چندین ساله که از این مطب میره اون مطب از این ازمایشگاه ب اون ازمایشگاه از این امامزاده ب اون امامزاده بلکه بچه دار بشه!
شما تنها کمکی که میتونی بکنی اینه که به مادرشوهره بگی پسرت همچین کاری کرده پسر که سنش تقریبا مناسبه اون دختر بیچاره سنش کمه اگه ناراحت شد بگو وقتی برای پسر ۲۵ سالت میری خواستگاری دختر ۱۴ ساله فکر اینجاشو هم میکردی بگو عروست سنش کم بوده این پسر تو بوده که باید مراعات میکرده حالا هم با پدر و مادر عروس بشینین ببینین چه کاری درسته
قدرت
نه دست هیتلر است
و نه دست تمام کسانی
که جنگ به پا کرده اند...
قدرت دست کسی ست
که می فهمد؛ دوستش داری !