بچه همکار شوهرم 25سالشه ونامزدش چهارده سالشه متاسفانه شیطونی کردن و نامزدش باردار شده دختر بیچاره چون سنش کمه خیلی حالش بده، الان اومده داره خواهش میکنه که من وشوهرم به خانواده هاشون اطلاع بدیم خانوادشون هم فوق العاده مذهبی وحساس هستن به نظرتون چیکار کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پناه برخدا ما کاری که از دستمون بر میومد کردیم خدا کمکشون کنه
وای انقد بین لایک هامگشتم تا تاپیکتو پیدا کردم. خیلی خوشحال شدم😍خداخیرت بده ک کمکشون کردی بیچاره ها بارداری ناخواسته سخت هست دیگه تحمل این استرس گفتن ب خانواده از پا درشون می اورد...خدا خیرت بده
خواهش میکنم عزیزم،خداروشکر خانواده هاشون خوب ومنطقی برخورد کردن اگه مشکلی پیش نیاد دوهفته دیگه مراسم ...
وای من همش را خوندم خیلی برام جالب بود البته ناراحتم شدم دختر خواهرم 14سالشه مث بچه ها میپره بالا پایین خیلی کارای بچگانه میکنه الان یه لحظه فکر کردم وای چقدر برای بهاره سخته عزیزم. من یه ساله عروسی کردم الان میخوام اقدام کنیم میترسم خخخ والا خیلی دمشون گرم نخواستن بندازنش! ولی خیلی گناه داره از این سن بچه داری کنه ولی خب گناه داشت از این سن شوهر داری کنه خب هرکسی قسمتش یه جوره انشالله خدا براشون بهترین را نوشته
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....