2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 246 پست
حق داره بخدا حالا کاریه ک شده ینی دکترا گفتن زایمانش راحته؟اخه سنش کمه اصن توان زایمانو داره؟

ازترسش یه دکتر درست حسابی نرفته همش رفته درمانگاه بهش سرم زدن قرار شد فردا مامانش ببرتش متخصص،جثش که خیلی ضعیفه مامانش خیلی نگران بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پناه برخدا ما کاری که از دستمون بر میومد کردیم خدا کمکشون کنه 

وای انقد بین لایک هام‌گشتم تا تاپیکتو پیدا کردم. خیلی خوشحال شدم😍خداخیرت بده ک کمکشون کردی بیچاره ها بارداری ناخواسته سخت هست دیگه تحمل این استرس گفتن ب خانواده از پا درشون می اورد...خدا خیرت بده

الهی ک خوشبخت بشن و بچشون ب سلامت دنیا بیاد

وای انقد بین لایک هام‌گشتم تا تاپیکتو پیدا کردم. خیلی خوشحال شدم😍خداخیرت بده ک کمکشون کردی بیچاره ه ...

خواهش میکنم عزیزم،خداروشکر خانواده هاشون خوب ومنطقی برخورد کردن اگه مشکلی پیش نیاد دوهفته دیگه مراسم میگیرن 

شما هیچ دخالت نکنین 

کاریه که خودشون کردن هرکی خربزه میخوره پای لرزش باید بشینه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خواهش میکنم عزیزم،خداروشکر خانواده هاشون خوب ومنطقی برخورد کردن اگه مشکلی پیش نیاد دوهفته دیگه مراسم ...

وای من همش را خوندم خیلی برام جالب بود البته ناراحتم شدم دختر خواهرم 14سالشه مث بچه ها میپره بالا پایین خیلی کارای بچگانه میکنه الان یه لحظه فکر کردم وای چقدر برای بهاره سخته عزیزم. من یه ساله عروسی کردم الان میخوام اقدام کنیم میترسم خخخ والا خیلی دمشون گرم نخواستن بندازنش! ولی خیلی گناه داره از این سن بچه داری کنه ولی خب گناه داشت از این سن شوهر داری کنه خب هرکسی قسمتش یه جوره انشالله خدا براشون بهترین را نوشته

به نظر من اگه مامانه منظقی باشه که باید با پسرش برخورد بدی داشته باشه. پسرش رو از اونجاش دار بزنه. ا ...

آره دختره بیچاره چه گناهی داره،اتفاقا مامان پسره هنوز با پسرش قهره 

بسم الله رحمن رحیم 😳چرا من تیکر بارداری دارم؟😲

خیییلی باهااال بود😂🤣🤣🤣🤣😎😎😍

حالا واقعا باردارین یا نه

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
اون موقع نه😁 ولی الان باردارم🙆

بسلامتیییی😊😊😊😋

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
ما 14سالمون بود برای 25صدم گریه میکردیم  حالا 14ساله های الان باید برای زایمانشون گریه کنن😂😂

بقران دختر من چهارده سالش متولد 84 ب باباش میگ بابا بیا یکم برم تو کمرت دورم بده،،،،