2777
2789
عنوان

همکار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 246 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزدن یعنی عقدن؟ اگه عقد باشن که اشکالی نداره از نظر شرعی،حالا که ازتون کمک میخوان راهنماییشون کنی ...

بسم الله رحمن رحیم 😳چرا من تیکر بارداری دارم؟😲

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

چقد زده بوده بالا ک به خودشون اجازه دادن اینکارو بکنن

اصلا بچه 14 ساله چی از رابطه میدونه

من 24 سالم بود تازه یاد گرفتم  

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

اصن مگه 14 سال هنوز پریود شده؟؟؟

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

کامنتایی ک خوندم جواب سوالتون نبود!بیشتر گیر دادن ب چیزای دیگه!

خب رفت و امد اگه دارین به بهونه یه چای خوردن برین و بعد خیلی اروم و منطقی بگین که کارشون شرعی هست و اتفاق خاصی نیفتاده و بگین که بارداره و اگه میتونن مقدماتشو فراهم کنن ک اینا زودتر برن خونه خودشون

بعضیا میگن سقط کنه من خییلیا رو دیدم تو سن کم سقط کردن و دیگه هرگز باردار نشدن

اون آقا که عنایت فرمودن با یه دختر بچه۱۴ساله رابطه برقرار کردن حالام این مشکلو حل کنن.شما کاری نداشته باشید😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
چی بگم والا تازه حالا پسره میگفت احساس پدر شدن در وجودم جوونه زده خخخخخ

😢خنگ خداس یارو، بگو زنت بدبخ تو این حال روزعه 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

چرا پستا اینجوریه شما دخالت نکنین چیه!!!

مگه اینا برن به خانواده اطلاع بدن خانواده ها میگن اره تقصیر شما دوتا بود که اینا حامله شدن عججججب!!!

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌