2777
2789
عنوان

شوهرم همش بخاطر خواهراش بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست
استاتر از کجا فهمیدی قرصیه از خودش رفتاری نشون میداد حال خاصی داشت

اره یدفه ای لاغر شد و خیییییلی پرخاشگر منو میلرد خیابون جلو همه سرم داد میزد پیش مردم اصلا یه رفتارایی بخدا خیلی تلاش کردم واس زندگیم کوره نفهمید و نمیفهمه😢 تو وسایلاشم قرص پیدا کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پای طلاقم رفتیم گفت درس میشه اما باز امروز فهمیدم تمام این مدت بهم دروغ میگفت مخفیانه هماهنگ بود ...

من به هچکس این میشنهادوندادم تاحالاتوی سایت ولی به نظرم زندگی بامردی که اولویاش خواهراشه استقلالش کارش حرفش تصمیمش بسته به خواهراشه ابداواصلامردزندگی نخواهدبودوزندگی باهمچین مردی فقط حرص وغصه هست وزودپیربشی

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
نننننه اشتباه نکن  مهریه رو بگیر  عزیزم حقته.تا درس عبرت بشه برای خواهراش

اخه میدونم به نام خودش چیری نداره الکی وقتم تلف میشه بعدش اونا انقد شر و دعوایی ام میگم ببخشم تمون شه بره نمیزارن که زندگی کمم😢

خیلی اون موقع ها روزی12 تا میخورد

وای ترامادولم میخوره ادم قرصی قیافش ورفتارش تابلوترمیشه تامواد دیدی مبگن طرف مثل قرصیاس؟خیلی ناراحت شدم راعتوبگیروبروووو.اینجامیتونیم هممون بااطنینان بگیم این مرداهل نمیشه 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
اخه میدونم به نام خودش چیری نداره الکی وقتم تلف میشه بعدش اونا انقد شر و دعوایی ام میگم ببخشم تمون ش ...

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم .فقط یه راهی رو انتخاب کن که ارامش داشته باشی فقط خودت مهم  هستی.

من به هچکس این میشنهادوندادم تاحالاتوی سایت ولی به نظرم زندگی بامردی که اولویاش خواهراشه استقلالش کا ...

همین الانشم پیر شدم بخدا تو این 9 ماه بچه ها واسم دعا کنین که دیگه دلم واسش تنگ نشه راحت کنار بیام😢

همین الانشم پیر شدم بخدا تو این 9 ماه بچه ها واسم دعا کنین که دیگه دلم واسش تنگ نشه راحت کنار بیام😢

بایدخودت بخوای وبس.ادمی که قرصیه بهت محبتم کنه خوشحال نشوچون کلش داغه بپره ازسرش مثل چی میشه تعادل روحی نداره۴روزدیگه کارم نمیکنه توبایدخرج بدی خودتونندازتوچاله

وای ترامادولم میخوره ادم قرصی قیافش ورفتارش تابلوترمیشه تامواد دیدی مبگن طرف مثل قرصیاس؟خیلی ناراحت ...

خیییییلی بدبختم نمیدونم چرا اینطوری شد بخدا نمیگم من فلانم اما خیلی خوتسگار داشتم نمیدونم اصلا چرا اینو انتخاب کردم از خودم پایبنتره همه چیش تحصیلاتش خانوادش همه چیش فکدم مرد زندگیه تو آشنایی خودشو خیلی خوب نشون داد😢

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم .فقط یه راهی رو انتخاب کن که ارامش داشته باشی فقط خودت مهم  هستی.

واسم دعا کنین بچه ها میگن زن حامله دعاش مستجاب میشه دعا کنین مهرش از دلم بره حتی اگه با یه زن دیگه دیدمش هم دیگه نارحت نشم😢

بایدخودت بخوای وبس.ادمی که قرصیه بهت محبتم کنه خوشحال نشوچون کلش داغه بپره ازسرش مثل چی میشه تعادل ر ...

الانشم 2 روز میره 3 روز نمیره امروز و دیروزم الکی میگفت سر کارم نگو با خواهراش همه جمع شدن اونجا بهم دروغ میگفت سره اون دعوامون بالا گرفت😢

خانوادش دست از سر تو برنمیدارن... شوهر منم دهن بینه... روزگارم با یه بچه سیاهه... یا جدا شو یا نسبت به همشون بی تفاوت باش به شوهرت به عنوان یه عابربانک نگاه کن... پول خودتو بگیر باهاش بگرد و بخور و بپوش و به باقی پولش کار نداشته باش و سعی کن تا می توتی پول واسش نذاری و همه رو خرج کنی اینطوری هم ارزشت بیشتر میشه هم دیگه چیزی واسش نمی مونه که بده خواهرش.... پولاشو نابود کن.... اشکال نداره اول زندگیه بعدا وقت واسه پول جمع کردن هست ولی الان باید این ترفندو به کار ببری باور کن جواب میده