2777
2789
عنوان

شوهرم همش بخاطر خواهراش بهم دروغ میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 68 پست
من که نا امید شدم فکرم طلاقه فقط😢😢😢😢

این راهم برو.... خیلی باحاله انقدرم بهت خوش میگذره.... من داغون شدم وقتی شوهرم خونه رو فروخت چند روز گریه کردم و مثل دیوونه ها شدم بعد زدم به در بیخیالی و خوش گذرونی

این راهم برو.... خیلی باحاله انقدرم بهت خوش میگذره.... من داغون شدم وقتی شوهرم خونه رو فروخت چند روز ...

اخه مشکل من فقط پول نیست.... همش بخاطر اونا بهم دزوغ مطگه بعدشم درامدش انقدی نیس ک .الان 9 ماهه عقدیم هیچی نتونسته جم کنه پولایی هم که داره تو حساب خواهرشه اونم بهش نمیده ک ماشین بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این راهم برو.... خیلی باحاله انقدرم بهت خوش میگذره.... من داغون شدم وقتی شوهرم خونه رو فروخت چند روز ...

من درخواست دوستی شمارو قبول کردم؟ ظاهر نی نی سایتم عوض شده اصلا دوستامو نشون نمیده خواستم بها پیام بدم نیومد

دوست عزیز به نظر من اول برو پیش یه مشاور بعد چند جلسه شوهرتم راضی کن بیاد بعد ببین مشاور چی میگه، چون اینجا درسته بقیه نظر میدن ولی مشاوره خیلی بهتر میتونه کمکت کنه، با این چیزهایی شما گفتی ادامه زندگی سخته، ان شا... که مشکلت حل شه

اللهم عجل لولیک الفرج

به نظر من ارزش داره که چند جلسه بری مشاوره، چون بحث ی ک عمر زندگیه، ولی هرچی که هست خیلی زوده از الان شوهرت اینجوری روش باتو باز باشه اونم تو دوران نامزدی، مطمنا زیر یه سقف برین بدتر از این خواهد شد

چه جوری باهم ازدواج کردین؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
به نظر من ارزش داره که چند جلسه بری مشاوره، چون بحث ی ک عمر زندگیه، ولی هرچی که هست خیلی زوده از الا ...

نمیاد خودم چند جلسه رفتم مشاور هر دفه قول داد بیاد الان 4 ماهه و اصلا نیومده یه جنگ راه میندازه قبلش که نیاد... خواهرش منو دید خوشش اومد گیر دادن بهم با اینکه خودشون خیلی مشتاق بودن بعد عقد عوض شدن همشون

نمیاد خودم چند جلسه رفتم مشاور هر دفه قول داد بیاد الان 4 ماهه و اصلا نیومده یه جنگ راه میندازه قبلش ...

خب مشاور چی بهت گفته؟ 

تو هنوز اول راهی الان یه راهکار خوب پیدا و کنی تصمیم درستو بگیری خیلی بهتره تا اینکه باهاش زیر یه سقف بری و ازش بچه هم داشته باشی

اگه رابططتون عمیق نبوده با تصمیم خانوادت و راهنمایی مشاوره برو درخواست طلاق بده وگرنه یه عمر باید عذاب بکشی

اللهم عجل لولیک الفرج
خب مشاور چی بهت گفته؟  تو هنوز اول راهی الان یه راهکار خوب پیدا و کنی تصمیم درستو بگیری خیلی ب ...

تاپیک امروزمو دیدی اجی؟ تصمیممو گرفتم فقط میترسم بازم کم بیارم خر شم😔