براش آبمیوه بگیر اونم طبیعی بزار سر سفره بخوره شیر بیار سر سفره بزار بخوره، اون بچه تو سن رشده استخون هاش از الان پوک میشه ضعیف بار میاد ها از ما گفتن بود
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نده ما با نوشابه سرامیکای حموم دستشویی رو تمیز میکنیم تا برق بیفته گاهیم باهاش قابلمه هایی که سوخته ...
جدی تمیز میکنه سرامیکو؟
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
واقعا مگه نمیدونی ضرر داره؟ تعجب میکنم. من حتی پسرم پفک و اینام نمیخوره. پیتزاهم همیشه رست میگیریم که بتونیم بهش بدیم.تورو خدا با بچه هاتون اینجوری نکنید
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دختر من ۹ ماهشه .چون دندون نداره من واسش آب پرتقال یا دوغ یا آب ماست آماده میکنم. همراه غذا میخوره .بچه داداشم هم ۵سالشه .فقط هفته ای یکبار اجازه داره نصف لیوان نوشابه بخوره .اونم زیاد علاقه نشون نمیده . چون از اول مصرف نداشته .
ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣