وطن عشق من، هموطن جان من، وطن روح من، عز و ایمان من...🕊 I am متاهل💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠
من دوست پسرم برای تولدم برام دستبند خریده ۷۸ میلیون ،کارتیر خیلیی ظریف
اصلا به چشم نمیاد
طلاهمینطوری شده
داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحالحاضر کوچیکترین کارها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمهای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینهای پرداخت نمیکنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بیجا و بیخودی داشته باشید.بیچشمورو نباشیم
اره ۳ گرم هست نمیدونم حالا ۳ گرم و خورده ای یا چقدر
فقط چندوقت پیش از دهنش دررفت فهمیدم انقد خریده
قبلا دستبندای ضخیم کارتیر ۳۰ تومن بود ،الان این خیلیم نازک انگار النگو بچس
داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحالحاضر کوچیکترین کارها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمهای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینهای پرداخت نمیکنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بیجا و بیخودی داشته باشید.بیچشمورو نباشیم
اصلا خیلی همه چی گرون شدهمن دوست پسرم برای تولدم برام دستبند خریده ۷۸ میلیون ،کارتیر خیلیی ظریفاصلا ...
کارتیر، ونکلیف اینا کلا وزن دارن ولی ظریفن،
خدا شانش بده این دوس پسرا رو از کجا پیدا میکنید
💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅