بابا چایی هم پسر من میخواد بخوره نمیدم یا شکلات الان یاد گرفته میگه دندونم سیاه میشه. با چه عشقی از اول دادی بهش؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
دختر منم سه سالشه و و اینطور بود...یه مدت زیاد میرفت خونه پدربزرگاش...با هرکدومم میرفت بیرون گردش دلستر انگور میگرفت فقط😑 خیلی سعی کردم از سرش بندازم نشد....تو یه حرکت غیر انسانی توی لیوانش دلستر و زیره ریختم (از طعم زیره متنفره)😂😂😂😂😂دیگه نخورده...تو مهمونی ها هم دوغ و اب فقط میخوره😈😈😈😈😈
بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
پسر من سه سال و دو ماهه است ما هر موقع نوشابه داشتیم یا جایی میرفتیم عروسی یا مهمونی نوشابه بود پسرم میگفت میخوام میگفتم مامان تو از اینا ذدوست نداری خیلی بد مزه است میگفت بخورم ببینم وقتی میخواست بخوره میریختم داخل لیوان ی مقدار نمک قاطیش میکردم میخورد بعد میرفت همه رو میریخت بیرون ی روز نوشابه از رو اپن برداشت سرکشید بدو بدو اومد تو اتاق گفت مامان نوشابه خیلی خوشمزه است گفتم ن ماماتن اینا شربت پرتقال هست نوشابه بدمزه است برای اینکه جلب توجه نکنم همون ی بار رو خورد دیگه نذاشتم الان دیگه ن نوشابه ن دلستر هیچکدومو نمیخوره
بچه های منم چهارسال به بالا هستن ، یکی دو ماه عادت کرده بودن دلستر میخوردن ، بعد دیدم وقتی دلستر میخورن دیگه اشتهاشون برای میان وعده و وعده های دیگه کم میشه. الان دیگه فقط دوغ میدم بهشون. ماهی یه بار دلستر و نوشابه. اونم برای تنوع.