2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره، چن سال پیش یه فیلمی دیدم که پلیس داره خون های کف خیابون رو با نوشابه تمیز میکنه مام امتحان کردی ...

اره .ماهم روغن ماشین که ریخته بود رو موزاییک کف حیاط رو پاک کردیم 🤣🤣🤣

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣
آبه گازدار بخر.با شربتی چیزی قاطی کن.بعد کم کم دوزشو بیار پایین تا از سرش بی افته. یا دلسترشو با آب ...

آب گازدار منظورت سودا هست؟؟اون جوش شیرین داره گازش از اسید سیتریک نوشابه بدتره بچه داغون میشه

اوه اوه ندید دیگه بهش

دخترای داییه من هر جفت الان دارن دندون شیریا عصب کشی میکنن به خاطر مصرف زیاد نوشابه

نوشابه توش اسید داره وقتی میره تو معده با اسید معده قاطی میشه شما خ‌دت فک کن اسید تو اسید چی میشه رو رشد بچتون حافظش اعصابش موهاش دوندوناش به شدت تاثیر میذاره

مایعات,کلا وسط غذا خوب نیست  ما آب و دوغ هم نمیخوریم,چه برسه به این چیزا  دختر من میگ ...

خوب کاری میکنی نمیدی بهش

حالا خودت گاهی چیپس خونگی درست کن بخوره اگه خوشش بیاد دیگه سراغ چیپس بیرون که نگهدارنده داره نمیره

بابا چایی هم پسر من میخواد بخوره نمیدم یا شکلات الان یاد گرفته میگه دندونم سیاه میشه. با چه عشقی از اول دادی بهش؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پسر من فقط تنها چیزی ک ضرر داره و نمیخوره همین نوشابه اس فقط دوع دوس داره اما عاشقه چیپس پفک ترشک 😔

‏خدایا اگر من بد کردم ، تو را بنده‌ای دیگر بسیار است. اگر تو با من مدارا نکنی مرا خدایی دیگر کجاست؟💗

دختر منم سه سالشه و و اینطور بود...یه مدت زیاد میرفت خونه پدربزرگاش...با هرکدومم میرفت بیرون گردش دلستر انگور میگرفت فقط😑  خیلی سعی کردم از سرش بندازم نشد....تو یه حرکت غیر انسانی توی لیوانش دلستر و زیره ریختم (از طعم زیره متنفره)😂😂😂😂😂دیگه  نخورده...تو مهمونی ها هم دوغ و اب فقط میخوره😈😈😈😈😈

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥
نعنا بریز و گردوی اسیاب شده اگه سیر هم دوست داریدبریزید . من پودر خشک شده شو دارم میریزم خیلی خوب می ...

میشه با ماست محلی هم درست کرد .یکم ماست رو میزنی که یکدست بشه .یکم آب و نمک و سبزی خشک معطر مثل نعنا 

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

پسر من سه سال و دو ماهه است ما هر موقع نوشابه داشتیم یا جایی میرفتیم عروسی یا مهمونی نوشابه بود پسرم میگفت میخوام میگفتم مامان تو از اینا ذدوست نداری خیلی بد مزه است میگفت بخورم ببینم وقتی میخواست بخوره میریختم داخل لیوان ی مقدار نمک قاطیش میکردم میخورد بعد میرفت همه رو میریخت بیرون ی روز نوشابه از رو اپن برداشت سرکشید بدو بدو اومد تو اتاق گفت مامان نوشابه خیلی خوشمزه است گفتم ن ماماتن اینا شربت پرتقال هست نوشابه بدمزه است برای اینکه جلب توجه نکنم همون ی بار رو خورد دیگه نذاشتم الان دیگه ن نوشابه ن دلستر هیچکدومو نمیخوره

آب گازدار منظورت سودا هست؟؟اون جوش شیرین داره گازش از اسید سیتریک نوشابه بدتره بچه داغون میشه

آره منظورم سوداس.

چه جالب نمیدونستم با جوش شیرین درست میشه.ممنون که گفتید☺☺

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده
اخه غذاشو به عشق دلستر میخوره. وای ترسوندینم. دیگه بهش نمیدم😩😩😩😩

بچه های منم چهارسال به بالا هستن ، یکی دو ماه عادت کرده بودن دلستر میخوردن ، بعد دیدم وقتی دلستر میخورن دیگه اشتهاشون برای میان وعده و وعده های دیگه کم میشه.  الان دیگه فقط دوغ میدم بهشون.  ماهی یه بار دلستر و نوشابه. اونم برای تنوع.