2789

براش آبمیوه بگیر اونم طبیعی بزار سر سفره بخوره شیر بیار سر سفره بزار بخوره، اون بچه تو سن رشده استخون هاش از الان پوک میشه ضعیف بار میاد ها از ما گفتن بود

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نخیربچه من نمیخوره 9سالش هست 

دلسترونوشابه به خاطرکالری وقندبالایی که دارن پوسیدگی دندان .پوکی استخوان .چاقی وریزش مومیارن گازاین نوشیدنی هاهم عصب معده روازبین میبره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
نده ما با نوشابه سرامیکای حموم دستشویی رو تمیز میکنیم تا برق بیفته گاهیم باهاش قابلمه هایی که سوخته ...

جدی تمیز میکنه سرامیکو؟

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

واقعا مگه نمیدونی ضرر داره؟ تعجب میکنم. من حتی پسرم پفک و اینام نمیخوره. پیتزاهم همیشه رست میگیریم که بتونیم بهش بدیم.تورو خدا با بچه هاتون اینجوری نکنید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

دختر من ۹ ماهشه .چون دندون نداره من واسش آب پرتقال یا دوغ یا آب ماست آماده میکنم. همراه غذا میخوره .بچه داداشم هم ۵سالشه .فقط هفته ای یکبار اجازه داره نصف لیوان نوشابه بخوره .اونم زیاد علاقه نشون نمیده . چون از اول مصرف نداشته  .

ی روز ی نفر فضولی نکرد ،خواهر شوهر نمونه شد !!!🤣🤣🤣

تو خونه ما این چیزا قدغنه وقتایی که مهمونی هم میریم دخترم میگه میخوام اب میکنم روی نوشابه بعد بهش میدم اینقد بدمزه میشه خودش دیگه نمیخوره

خداوندا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من همچون تویی دارم وتو چون خود نداری
جدی تمیز میکنه سرامیکو؟

آره، چن سال پیش یه فیلمی دیدم که پلیس داره خون های کف خیابون رو با نوشابه تمیز میکنه مام امتحان کردیم نه که اسیدیه خیلیم خوب برق مینداره

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗

آبه گازدار بخر.با شربتی چیزی قاطی کن.بعد کم کم دوزشو بیار پایین تا از سرش بی افته.

یا دلسترشو با آب قاطی کن.یا بهش نمک بزن که بدش بیاد دیگه نخوره

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که چشمانتان ندیده