2789
عنوان

خبر بارداری ب مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 58 پست
وقتی فهمیدی حامله ی رفتی پیش دکتر یا ن

هشت روز از پریودم گذشته شب ی بیبی زدم مثبت شد

صبح فرداش هم یکی بازم مثبت

فرداش رفتم دکتر و ازمایش بتا ۶

گفتم ینی نیستم؟ گف قطعا هستی فقط خیلی تازه س باید دوباره چک کنیم بتا بیاد بالاتر و مشکلی نباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوبه ک دوسش داری عزیزم خدا برای هم نگهتون داره ...من ک از دست مادرشوهرم در عذابم ۶ساله دوماه یبار دع ...

الان مادرش بگه ب نظرت تو میری خونشون یا مادرشوهرت میاد بهت تبریک بگه 9

بر محمد و آل محمد صلوات

حتی به خانواده خودتم شخصا نمیگی و میزاری خودشون بفهمن؟

خانواده ی خودم منظورتون همسرمه ؟

همسرم همه چیز رو میدونن

ولی تو روابط با بقیه ، غیر همسرم ، اصولا چیزی نمیگم

اگر فهمیدن یعنی برام مهم نبوده که بقیه بدونن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خوب زمانی که بارداری مشخصه و شکم میزنه بالا اواسط یا اواخر بارداریه، من فامیل رو قبول دارمولی بنظرت ...

بستگی ب خانواده شوهر داره

من با پدرشوهرم مشکلی ندارم مهربون و آرومه اما مادرشوهرم بی اخلاق و بی عاطفه س حتی ب بچه های خودش رحم و احساس نداره

خانواده ی خودم منظورتون همسرمه ؟همسرم همه چیز رو میدونن ولی تو روابط با بقیه ، غیر همسرم ، اصولا چیز ...

منظورم پدر و مادر و خواهر برادرای خودتونه

در ظلمات شب،تنها خداست که صدایت را میشنود.

الان مادرش بگه ب نظرت تو میری خونشون یا مادرشوهرت میاد بهت تبریک بگه 9

فک کنم شااااید بیاد در خونه خشک و خالی حالمو بپرسه بازم نمیدونم

من ک نمیرم اصلا چون دلمو سیاه کرده خیلی

همیشه هم منو جاریمو تهدید میکرد از قبل ک حامله بشین هیچکاری براتون نمیکنم

دیگه هروقت دیدن اگه رفت و آمد زیاد باشه خب بارداری مشخصه و میفهمناگه کمه اونم تو شرایط خودش قطع ارتب ...

منم همین عقیده رو دارم ولی کل فامیل میرن تو قیافه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺