2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پسراشون خونه وماشين ميدند😎

بله..

البته بگما ما کلا تو خانوادمون خیلی رسم و رسوم خاصی نداریم ..کم کم عروسی هم داره ورمیفته 😂😂 چه برسه به رسمای دیگه ...حموم دهه هم والا تو دوتا زایمانم مونده بودم بچه رو پیش کی بزارم برم حموم خبرم نمازمو بخونم 😂

البته شنیده بودم قدیما یکی میومد زائو رو با روغن ماساژ میداد تو حموم و اب چله میریختن و ...من بدبخت خودم اب چله ریختم رو کله ی خودم 😂😂😂

البته چون مامانم بیمارن 😔

خب اونم قصدش كفري كردن استارتر بوده ديگه

استارترو که کفری کرد هیچی منم کفری کرد😂😂😂وای اونجا بودم کادوشونو میکوبیدم تو سرشون بجا استارتر میزدمشون😅😅😅

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

تازه یه چیز دیگه گفت خیلی بهم برخورد.رفتن اتاق پسرم و دیدن در کمد وباز کردن.گفتن ااااا از این کفشا رامینم داره نمیخریدی واسش.دیگه هرچی واسه رامین میخریم بعدش میاریم تو واسه پسرت استفاده کن.انگار فقط اومده بودن که تحقیرم کنن

منم واسه زایمانم شوهرم میخاست واسم گردنبندبخره مادرشوهرم همش میگفت واسه پسرت پلاک خریدم زنجیرشوبلندخ ...

دور از جونت 

شوهرم چیزی برای من نخرید 😂😂😂😂

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
حالا شما انقد خون خودتو کثیف نکن...

اصلا نمیتونم هضم کنم بجا طلا یه کیسه زباله بدی😂😂😂😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
تازه یه چیز دیگه گفت خیلی بهم برخورد.رفتن اتاق پسرم و دیدن در کمد وباز کردن.گفتن ااااا از این کفشا ر ...

😳😳😳😳 

شوهرت چیزی نگفت؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
تازه یه چیز دیگه گفت خیلی بهم برخورد.رفتن اتاق پسرم و دیدن در کمد وباز کردن.گفتن ااااا از این کفشا ر ...

وای بچشون پسر بوده و تو این همه عزت گذاشتی؟😁 ول کن بابا بذار به حساب ناشی بودنشون

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خانواده  همسرم ترک همدان هستن. ترکها خیلی رسم و رسوم دارن و نسبت به رسوماتشون تعصب دارن. به نظر ...

چه رسمایی و انجام ندادن؟بگو تابهت بگم

ترکا خودششون و میکشن برای عروسشون

تورامیخواهم برای همه ی عمر

همونجا میگفتی مگه بچه من کهنه پوش دیگرانه 

من بچه ندارم یبار مادرشوهرم گفت اره اگه خواستی بچه خواهرم بزرگ شد وسایلاشو بگیرم واسه بچه تو عصبی شدم گفتم مگه بچه من کهنه پوش بقیست 

بچم نور چشممه تاج سرمه شده از خوراک خودم بزنم بهترین امکاناتو واسش فراهم میکنم دیگه همچین چیزایی دوس ندارم بشنوم

خانواده  همسرم ترک همدان هستن. ترکها خیلی رسم و رسوم دارن و نسبت به رسوماتشون تعصب دارن. به نظر ...

بیا ...پس اسم اصفهانیا بد در رفته ...منم هم نظر شمام ...باید حتما قبل ازدواج این مسائل حل بشه وگرنه هر شهر که چه عرض کنم هر خانواده ای برا خودشون رسم دارن

نه انگار اونم انتظار نداشت وخجالت کشید

بنده خدا شوهرت 

خوب معلومه خجالت میکشه 

ولشون کن گلم شعور و فرهنگ خودشونو رسوندن