2777
2789
عنوان

کادوی برادر شوهرم واسه به دنیا اومدن بچم.

| مشاهده متن کامل بحث + 5727 بازدید | 240 پست
اوووووف اووووف گفتی اصفهانیا الان میریزن سرت😆😆😆😆😆

نه منظورم ب بقیه نبود

ولی واقعا بی معرفتن کلا اقوام همسری

دلم خیلی پر بود

دلیل نمیشه همه اینطوری باشن

همه جاخوب و بدداره

تورامیخواهم برای همه ی عمر
بعدم که باز کردم کادوهاش و هی میگفت این ظرفا خیلی به درد بخورن.گفتیم یه چیزی بیاریم به دردتون بخوره. ...

سخت نگیر بابا هیچوقت از دیگران انتظار نداشته باش خودت براش همه چی بگیر به رو خودت نیار الان بگی فکر میکنن خیلی مهمن 

دوست دارم دیوونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدبختی اینه من قراره فردا جاری دار بشم اونم از نوع زبون درازش خیلی دختره پروئه و خیلی هم کم سن هست فقط به خاطر پول خانواده شوهرم دارن دخترشونو عروس میکنن وای فکرشم میکنم دختره جاریم بشه سردرد میشم 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
عزیزم توقعتو بیار پایین دلیل نمیشه چون تو کادو خوب بردی اون هم کادو در اون بیاره اینجوری فقط خودت ...

این چیزا که آدم کادو میده قرضه باید بر گردونن  توقع نیست واسش انجام داده الان انتظار داره واسش بیارن

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منکه برادرشوهرم‌کلا۱۵۰ داد ب بچم امان از اصفهانیا😑

خواهرشوهر منم 150 داد 

تازه 19 این ماه تولد یکسالگی پسرمه رفته نیسان پلاستیکی خریده گذاشته خونه مادرش

مادرشوهرم اونروزی نشون داده که دخترم خریده تازه 30 تومنم خریده هاااا

حالا من پارسال به خودش و دختراش سر کادوی تولداشون و عیدب و... 500 دادم بهشون

خجالتم نمیکشه واسه بچه من اونو میخواد بیاره

منم وایسادم بیان برن به شوهرم بگم ...

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

ببين خانومي تو الان به شوهرتم بگي اون بيچاره چيكار كنه،شعورشون همونقدر بوده ديگه،جاي ديگه جبران كن عوض اين،تموم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

😓😓😓😓😓 مال زلزله زده هاست 

میدونی از کجا فهمیدم اخه زن همسایه مون شپهرش ماشین باری داشت بعد بار میبرد برا سرپل از امور خیریه ها حالا چی همش مارک به درد نخور و ارزون 

یه بار گفت بار شیرخشک و پوشک و ....داره مییبره ازش برداشتم 😓میخای 

گفتم نه ّ..چون واقعا حلال نبود 

بچم دنیا اومد یه شیشه شیر و یه بسته پوشک اورد براش فهمیدم از اونه دورش انداختم 

بعضیا خدایی انگار شعور مرغم ندارن یه جوری کادو میدن مرغ باز خوبه واسه صاحبش تخم میزاره حداقل