2777
2789

سلام به همگي.بچه ها صاحبخونه اجارمون رو زياد كرده واقعا هم توان پرداختشو همين الانم نداريم به زور هر ماه ميرسونيم.من هرچي به همسرم اصرار ميكنم كه بريم يه شهر خيلي نزديك جايي كه الان زندگي مي كنيم خونه بگيريم كه هم سبكتر بشه هزينه هامون هم اينكه اونجا راحتتر زندگي ميكنيم قبول نميكنه.از رفت و آمد ميترسه ميگه نميتونم برم و بيام هر روز.ناگفته نماند فاصله جايي كه ميگم با محل كارش يك ساعته.به نظر شما چيكار كنم كه قبول كنه 

خدايا گناهانم رو مثل آرزوهام ناديده بگير😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر  بدبخت من روزی یک ساعت ونیم تو راهه رفته  یک ساعت و نیم تو راه برگشته    

به خدا نميدونم ديگه چكار كنم از چه دري وارد بشم حرفمو بخونه خانواده ش نميزارن از اينجا بريم خانواده من تو اون شهرن ميترسن بريم پيش خانواده من اونارو يادمون بره.يه دفعه داشتيم جمع و جور ميكرديم بريم يه جنجالي به پا كردن بيا و ببين

عزیزم تو تهران با ترافیک حداقل چهار ساعت در روز تو راه سرکاریم

واقعا زن خوبی هستی که میخوای بخودت سختی بدی هزینه کم کنی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم تو تهران با ترافیک حداقل چهار ساعت در روز تو راه سرکاریم واقعا زن خوبی هستی که میخوای بخودت س ...

نميخواستم شهرمو بگم ولي راستش منم تهرانم ميگم بريم كرج اونجا حداقل اجاره ها انقدر سرسام آور نيست ولي به گوشش نميره يعني خانواده ش نميزارن.محل كار همسرم هم متروخوره يعني با مترو ميتونه راحت بره و بياد ولي به خاطر خانواده ش صداشو در نمياره.

واقعا من ديگه خسته شدم انقدر به خاطر اجاره هاي سنگين پولي برامون نمونده و هميشه خدا نه چيزي تو يخچالمون داريم نه يه قرون تو جيبمونه كه بگيم ما هم پس اندازي داريم

نميخواستم شهرمو بگم ولي راستش منم تهرانم ميگم بريم كرج اونجا حداقل اجاره ها انقدر سرسام آور نيست ولي ...

تو تهران مناطق ارزون نزدیک مترو هم هست

بنظرم مشکل همسرت دوری از خانوادشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
تو تهران مناطق ارزون نزدیک مترو هم هست  بنظرم مشکل همسرت دوری از خانوادشه

خب من كه نميتونم برم هرجايي زندگي كنم.همسرم از اول ميدونست كيو داره ميگيره و هرجايي نميتونه منو ببره پس اصلا نميتونه رو محله هاي بد فكر بكنه.همين الانشم تو يه محله متوسط و شلوغ هستيم كه انصافا خود همسرم هم از اينجا خوشش نمياد ولي به خاطر خانواده ش از جاش تكون نميخوره.آيا من بايد تاوان بچه ننگي شوهرمو بدم؟!يعني بيچاره خود شوهرم دوست داره بريم از اينجا ولي مادرش انقدر خودشو به غش و ضعف و مردن ميزنه مجبور ميشه اين شدت از گروني و فشار رو تحمل كنه

دیگه الان صرفه جویی و نداری بخش روتین زندگی همه شده، خیلی سخته، درکت میکنم

به نظرت چيكار كنم همسرم راضي بشه بريم جايي كه وسعمون بهش ميرسه.به خدا درآمدي نيست كه صاحبخونه ازمون ماهي ٢٧٠٠ ميخواد.اونم واسه خونه ٧٠ متري لب يه خيابون شلوغ

خب من كه نميتونم برم هرجايي زندگي كنم.همسرم از اول ميدونست كيو داره ميگيره و هرجايي نميتونه منو ببره ...

عزیزم بنظرت محله وسط شهر تهران بهتره یا اطراف تهران؟ قطعا وسط شهر تهران

پس شوهرت حق داره نگران باشه و قبول نکنه

ضمنا سمت مهرآباد جنوبی، یافت اباد، پیروزی هم افتضاح نیستن، قیمتی فرق میکنن

من خودم با کلی امکانات چند سال با مادر شوهرم زندگی کردم، با وجود داشتن خونه و ماشین، اگر همسرتو دوست داری، کنار بیا باهاش

به نظرت چيكار كنم همسرم راضي بشه بريم جايي كه وسعمون بهش ميرسه.به خدا درآمدي نيست كه صاحبخونه ازمون ...

وقتی به قول خودت هرجایی نمیتونی زندگی کنی، چی بگم عزیزم؟

عزیزم بنظرت محله وسط شهر تهران بهتره یا اطراف تهران؟ قطعا وسط شهر تهران پس شوهرت حق داره نگران باشه ...

مطمئنا جايي كه من ميگم بريم از جايي كه الان زندگي ميكنم خيلي خيلي بهتره از همه نظر.اون منظقه هايي كه شما ميفرماييد من خودم بخوام برم هم همسرم نميره چون همونجاها زندگي ميكردن قبلا و از اونجا خوشش نمياد.كلا قفلي زدن خانوادگي رو همين محل كه الان هستيم و تكون نميخورن.خواهراي مادرشوهرم تو اين محله هستن واسه همين نه اجازه ميده ما از جامون تكون بخوريم نه خودش جاي ديگه ميره.خرج زندگي اينارو هم شوهر من ميده ولي تعيين تكليف محل زندگي هارو اونا ميكنن.