2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

1170 بازدید | 37 پست

کسی کیست های متعدد تخمدان داشته؟

من ۲۰ سالمه و کیست های ریز تخمدان دارم .میخوام بدونم خطر داره ؟ آیا موقع بارداری مشکل ایجاد میکنه و اینکه چه دارویی برای بهبودش دکتر بهتون داده؟

اونایی که این مشکلو داشتن لطفا تجربیاتشونو بگن

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

من مجردم به من دکتر متفورمین داد

گفت هم کیست وهم تنبلی دارم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

من دارم الان يه سال باردار نميشم😥

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما كيست ريز داشتم دكتر بهم قرص داد رفع شد...نگرانى باردارى نباش الان مشكل نابارورى با دارو رفع ميشه..فقط يه سوال عادت ماهانتون نامنظمه؟؟

نقی معمولى:من در منزل داماد سکونت دارم؛ هیچ داغی بزرگ تر از این نیست؛هيچ ننگى از اين بزرگتر نيست!دارم به قهقرا می رم من؛ فقط بذارید «برم» من!😂😂

تخمدان پلی کیستیک همون تنبلی تخمدانه که با دارو و کم کردن وزن قابل کنترله

فقط واسه بچه دارشدن بادکتر باید مشورت کنی دکتر من گفت زودتر اقدام کنی بهتره چون تنبلی باعث میشه یکم باردارشدن طول بکشه البته واسه بعضی ها

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

منم دارم خيلي خوبه كه دير به دير پ ميشي فقط مشكل بارداري داره

قرص ال دي كيستا رو دفع ميكنه

دايم بايد بخوري

اينم يه جور بيماري پنهانه 

خدايا كمك كن همه خانمايي كه منتظرن زودي مامان شن

بله گلم برا بارداری مشکل ایجاد میکنه چون تخمکا بالغ نمیشن که ازاد بشن و با اسپرم لقاح پیدا کنن

همون کوچیک داخل تخمدان میمونن و هر ماه یکی بهش اضافه میشه و تخمدان میشه پر از این تخمکهای نابالغ

باعث موهای زائد همه میشه 

درمانش اینه که باید لاغر کنی حتی اگه لاغری

ورزش کنی 

و داروش هم متوفورمین هست 

درمان دائمی نداره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من دقیقا با تخمدان پلی کیستیک باردار شدم 

چون مراقب تغذیم بودمو نمیذاشتم چاق شم و ورزش میکردم راحت باردارشدم البته اینم بگم به هیچ وجه قرص برای جلوگیری نخوردم چون برای اونایی ک پلی کیستیکن خیلی بده

۳ماه قبل اقدام رفتم دکترو اسیدسولفوریک مصرف کردم 

بستگی ب بدن خودت و شدت تنبلی داره خیلیا سخت باردار میشن و بارداری سختی دارن 

ولی دکترم بم گف الان ک باردار شدی اصن نگران هیچی نباش برای پلیکیستیک قبل بارداری مهمه

منم دارم خيلي خوبه كه دير به دير پ ميشي فقط مشكل بارداري داره قرص ال دي كيستا رو دفع ميكنه دايم با ...

وا کی گفته باید الکی ال دی بخوره

ال دی برا اوناییه ک قصد بارداری ندارن و پلی کیستیکشون خیلی پیشرفتست و آخرین چیزی ک دکتر پیشنهاد میده ال دیه اول از قرص با دوز پایین شروع میکنن در نهایت اگ جواب نگرفتن ال دی

اگ دائم مصرف کنه تخمدانش دیگ بارداری رو فراموش میکنه که یک وظیفس