2777
2789

مادران عزیزی که دوست دارن اطلاعاتی در مورد زایمان طبیعی بعد از سزارین یا زایمان وی بک داشته باشن، خوبه که به تاپیک جامع زایمان طبیعی بعد از سزارین یه سر بزنن. اونجا تعداد زیادی خانم تجربیاتشون رو به اشتراک گذاشتن.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748/تاپیک-جامع-زایمان-طبیعی-پس-از-سزارین?postId=62555081

همچنین سایتی معرفی میکنم که صحبتای جالبی در مورد زایمان طبیعی بعد از دوبار سزارین داره.

https://www.mamayehamrah.com/?p=874#comment-532

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

سلام.

امیدوارم به لطف خدا زایمان طبیعی موفق، همراه با سلامتی کامل مادر و جنین روزی هرکی دوست داره بشه.

مخصوصا ما سزارینی ها.

مخصوصا ما دوبار سزارین شده ها...

اللهم الرزقنا من فضلک....

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

سلام هدی عزیز پستتون رو خوندم و چون من خودم دقیقا این دغدغه رو دارم 

اشتیاق به زایمان طبیعی بعد از دو بار سزارین رو از پستتون با تمام وجود حس کردم میخواستم ببینم شما به چه نتیجه ای رسیدید 

من اختیاری بار اول سزارین کردم بار دوم اصلا نمیدونستم که میشه طبیعی بیارم با وجود اینکه بچه ام هم در استانه به دنیا اومدن بود ولی چون نمیدونستم میشه بعد یه بار سزارین طبیعی بیاری و دکتر هم هیچی بهم نگفت بازم سزارین شدم ولی بسیار بسیار بسیار مشتاقم که به فضل خدا وقتی سومی رو بار دار شدم جور بشه برام که طبیعی بیارم چون بشدت افسوس گذشته رو میخورم که چرا الکی خودم رو زیر تیع جراحی بردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم آرزوم همینه دو بار سزارین شدم الان هم ۷سال میگذره نمیدونم این دفعه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه؟چون دکترا همش آدمو میترسونن میگن احتمال پارگی رحم زیاده.انشاا... خدای مهربون خودش یه رحمی بکنه و مارو آرزو به دل نذاره

سلام منم آرزوم همینه دو بار سزارین شدم الان هم ۷سال میگذره نمیدونم این دفعه میتونم طبیعی زایمان کنم ...

توکل به خدا. چرا نتونی؟! دکتر خوب پیدا کن، بقیه اش رو بسپر به خدا

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سلام هدی عزیز پستتون رو خوندم و چون من خودم دقیقا این دغدغه رو دارم  اشتیاق به زایمان طبیعی بع ...

سلام 

من الحمدلله به لطف خدا تونستم سال 97سومین زایمانم رو بعد از حدود 21 ماه فاصله با سزارین دوم طبیعی تجربه کنم.

خاطره زایمانم رو اینجا نوشتم 👇👇

آدرس تاپیک
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1364748

خاطره زایمانم
صفحه ۱۳۷۹
نام کاربریم هم هدیhoda هستش.

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
سلام کسی از این تاپیک تونست بعد دوبار سز طبیعی زایمان کنه؟ 

بله الحمدلله من تونستم البته به لطف خدا

سلام هدی عزیز پستتون رو خوندم و چون من خودم دقیقا این دغدغه رو دارم  اشتیاق به زایمان طبیعی بع ...

سلام عزیزم خوبی؟ 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
سلام من الحمدلله به لطف خدا تونستم سال 97سومین زایمانم رو بعد از حدود 21 ماه فاصله با سزارین دوم طبی ...

سلام عزیزم ببخشید من پیدا نکردم پست شمارو،میشه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید بتونم پیام بدم بهتون،🥺