2777
2789
عنوان

کمک

39 بازدید | 8 پست

دوستان

من شوهرم اصلا قدر داشته هاشو نمیدونه،مثلا ماشینشو هر کی بخاد ازش میده بهش

همیشه خواهرش زنگ میزنه میگه، ماشینو لازم دارن،اینم میبره دو دستی تقدیم میکنه ۵ ۶ روز بعد خودش مجبور میشه بره بخاد بعضی وقتا حرص میخوره که چرا این همه طولانی بردن ماشینشو،ولی باز تعارف میکنه که هر وقت لازم دارید بگید و از این حرفا 😐 حالا خودشون ماشین دارنا خراب شده نمیبرن درست کنن،مدام زنگ میزنن از این ماشین میگیرن

وضع مالیشونم خوبه ها

ماشین نو بود الان داغون داغون شده،ما الان توانایی اینو نداریم که نو همین ماشینو بگیریم،اینم باباش براش خریده بود،وضع مالیمون اصلا خوب نیست

فقط ماشین نیستا همه چیشو میبخشه به این و اون

چیکار کنم کمی قدر داشته هاشو بدونه و به این و اون نبخشه مدام؟هر سریم بهش میگم عزیزم وظیفه تو نیست و اینا،دعوامون میشه :|||||

اخلاق ش همینه مردا عوض نمیشن من که اونقدر جنگیدم ولی اوف هیچی با خوشی با دعوا با قهر ناز شو بکش هیچی

اگه بگی نده میگه ببین ها نمیزاره بدم خواهرم 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
اخلاق ش همینه مردا عوض نمیشن من که اونقدر جنگیدم ولی اوف هیچی با خوشی با دعوا با قهر ناز شو بکش هیچی ...

یه بار گفتم مگه وظیفه توعه همیشه،برگشت گفت به تو ربطی نداره،بعدشم شماره خواهرشو گرفت میگفت زنگ میزنم بگم زنداداشت نمیزاره بیارم و اینا

میگفت تو دورویی وقتی میان باهاشون خوب برخورد میکنی پشت سر اینطوری اینطوری میکنی 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار گفتم مگه وظیفه توعه همیشه،برگشت گفت به تو ربطی نداره،بعدشم شماره خواهرشو گرفت میگفت زنگ میزنم ...

عزیزم پس اخلاق همینه ولش کن اون که بلاخره ماشین رو میده توچرا خودتو بده میکنی 

عزیزم پس اخلاق همینه ولش کن اون که بلاخره ماشین رو میده توچرا خودتو بده میکنی 

میدونی حرص میخورم ماشین نو بود الان داغون شده 

چرا اینقدر نفهمن که مدام آویزون مائن

اصلا به ما چه 😞

جالب اینجاست ماشینو بردنی پدرشوهرم میاد با من دعوا میکنه،میگه پسره احمق من ماشینشو میبخش به این و اون 😐 کلی غر میزنه

بعد مادر شوهرم کلی قسمم میده که نگی به پسرم ناراحت میشه ها

منم همینطوری دق میکنم نمیگم که بابا خونوادتم راضی نیستن که ماشینو میدی به اونا

میدونی حرص میخورم ماشین نو بود الان داغون شده  چرا اینقدر نفهمن که مدام آویزون مائن اصلا به م ...

وسط گیر کردی به پدرشوهرت بگو حودتون بگید بهش من بگم ناراحت میشه

همه سختی دارن تو زندگی منم الان به مشکل خوردم شوهرم ۸ماهه نرفته ی خونه ی بابام دعوا اصلا یه وضعی ها

عجب اشتباهی کردیم شوهر کردیما

😂😂😂بدبختی یه چیز دیگه اس عاشقشم نمیتونم جدا بشم😧

اونم میگه ها عاشقتم و از این حرف ها ولی کوتاه بیا نیس در مورد این مشکل 😥😥

😂😂😂بدبختی یه چیز دیگه اس عاشقشم نمیتونم جدا بشم😧 اونم میگه ها عاشقتم و از این حرف ها ولی کوتاه ...

دقیقا مثل من

میگه عاشقتم ولی در عمل به طور دیگس :||