2821
2789
عنوان

ایفون دارا بیان سوال دارم

100 بازدید | 14 پست

سلام دوستان جدیدا نمیتونم از اپ استور دانلود کنم! شما هم اینطورید؟ 

فیل تر شک نی که استفاده میکنید چیه؟

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

من ویپی ان کارتی از موبایل فروشیا می خرم خیلی زاضیم 

ولی  ویپی ان ۳۶۰ عالیه، برای تل هم از سیب اپ ، تلگرامم طلایی گرفتم خیلب خوله

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

APP STORE که نیازی به فی لتر نداره سرعت اینترنت پایین باشه دانلود نمیکنه من برا تل گرام از FREE V P ...

چرا یه موقع هایی بسته می شه

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
APP STORE که نیازی به فی لتر نداره سرعت اینترنت پایین باشه دانلود نمیکنه من برا تل گرام از FREE V P ...

اخه من سرعتم یه مگه 

از دیروز هرچی میرنم رد میکنه دان نمیکنه😳

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
من الان اماحان كردم درست بود يه قدم شمار نميشناسيد بهم معرفي كنيد؟

عزیزم این خوبه من دارم

pedometer

شاید گوشیتون آپدیت نیست 

نه همین یکی دو هفته پیش اپدیت جدیدو انجام دادم 

نمیدونم چشه 

حالا از شانس چنتا اپ لازم دارم

من بدون فيلتر شكن  ميرم تو اپ استور

الان امتحان کردید؟ دیشب و امروز اصلا دان نکرد 

وارد میشم برنامه ها و اطلاعات میاره اما دان نمیکنه

من نزدیک به 6 ساله دارم تا حالا نشده فقط سرعت پایین باشه رد میکنه که اونموقع با وای فای شرکت میرم را ...

پس همینه علتش 

والا من سرعت نتم یه مگه 

همیشه هم اینجوری نیستا که رد کنه 

الان تعجب کردم دو سه روز پست هم رد کرده

مرسی عزیزم

من اصلا چندددددددد وقته اپ استورم باز نمیشه!

سرعت نتمم خوبه با wifi وصل میشم

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792