24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 عنوان ایفون دارا بیان سوال دارم 100 بازدید | 14 پست سلام دوستان جدیدا نمیتونم از اپ استور دانلود کنم! شما هم اینطورید؟ فیل تر شک نی که استفاده میکنید چیه؟ 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻 1397/04/02 | 10:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلماجوووووون عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 978 من الان اماحان كردم درست بوديه قدم شمار نميشناسيد بهم معرفي كنيد؟ گفته بودم ك تورا دوست ندارم ديگر. درد آنجا عميق است كه به حاشا برسد...
یاس296 عضویت: 1396/01/08 تعداد پست: 5434 من ویپی ان کارتی از موبایل فروشیا می خرم خیلی زاضیم ولی ویپی ان ۳۶۰ عالیه، برای تل هم از سیب اپ ، تلگرامم طلایی گرفتم خیلب خوله خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
2 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 286 APP STORE که نیازی به فی لتر نداره سرعت اینترنت پایین باشه دانلود نمیکنهمن برا تل گرام از FREE V PN استفاده میکنم
شاهزاده_های_من عضویت: 1391/09/27 تعداد پست: 2029 من بدون فيلتر شكن ميرم تو اپ استور شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه ... اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه
یاس296 عضویت: 1396/01/08 تعداد پست: 5434 APP STORE که نیازی به فی لتر نداره سرعت اینترنت پایین باشه دانلود نمیکنه من برا تل گرام از FREE V P ... چرا یه موقع هایی بسته می شه خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 APP STORE که نیازی به فی لتر نداره سرعت اینترنت پایین باشه دانلود نمیکنه من برا تل گرام از FREE V P ... اخه من سرعتم یه مگه از دیروز هرچی میرنم رد میکنه دان نمیکنه😳 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 من الان اماحان كردم درست بود يه قدم شمار نميشناسيد بهم معرفي كنيد؟ عزیزم این خوبه من دارمpedometer 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 شاید گوشیتون آپدیت نیست نه همین یکی دو هفته پیش اپدیت جدیدو انجام دادم نمیدونم چشه حالا از شانس چنتا اپ لازم دارم 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 من بدون فيلتر شكن ميرم تو اپ استور الان امتحان کردید؟ دیشب و امروز اصلا دان نکرد وارد میشم برنامه ها و اطلاعات میاره اما دان نمیکنه 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
2 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 286 چرا یه موقع هایی بسته می شه من نزدیک به 6 ساله دارم تا حالا نشده فقط سرعت پایین باشه رد میکنه که اونموقع با وای فای شرکت میرم راحت دان میکنه
24maryam مدیر استارتر عضویت: 1397/03/08 تعداد پست: 2035 من نزدیک به 6 ساله دارم تا حالا نشده فقط سرعت پایین باشه رد میکنه که اونموقع با وای فای شرکت میرم را ... پس همینه علتش والا من سرعت نتم یه مگه همیشه هم اینجوری نیستا که رد کنه الان تعجب کردم دو سه روز پست هم رد کردهمرسی عزیزم 🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
نگار121 عضویت: 1395/02/02 تعداد پست: 9269 من اصلا چندددددددد وقته اپ استورم باز نمیشه!سرعت نتمم خوبه با wifi وصل میشم هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!
missraha عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 1151 برا دانلود از اپ استور وی پی و من خاموش میکنم چون اینترنتم بسته همراه اوله وی پی رو خاموش کنین بعد سراغ دانلود کردن برینکه من استفاده میکنمfreevpn