2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بینیش از فطره منتول استفاده کن خیلی عالیه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

بینیشو تمیز کن حتما با فینگیر

من دخترم ۹ماهه بود دکتر بهش اموکسی سیلین کودکان داد خیلی خوب بود چون دخترم سرفه های خلط دار داشت. سرماخوردگی کودکانم داد. منم با دودلی دادم به بچم چون خیلی سختش بود.

ولی حتما ببر دکتر برا نی نی ها نمیشه خوددرمانی کرد باید برن پیش متخصص اطفال

تظاهر میکنم به زندگی کردن

حتما ببرش دکتر تو این سن دوز دارو خیلی مهمه

شربت سرماخوردگی و ویتامین سی رو اصلا نباید تا 2 سال داد

فعلا فقط اسپری سدیم کلراید بزن و با فینگیر تخلیه کن بینیشو و ببرش پیش دکتر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
والا دکترا مخصوصا اطفال آدمو میچاپن

نه دیگه فقط ویزیته هزینه دیگه ای نمیگیرن

سالهای اول لازمه وقتی بچه دار میشیم کلی هزینه جانبی داره دکتر پوشک لباس دارو ویتامین و.... که نمیشه جایگزینی براش داشت

حالا چند سال دیگه میشه خودت یک داروهایی بدی اما تا 3 سال اصلا ازین کارا نکن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design