2777
2789
عنوان

اگه کسی هست بیاد کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست
بگو..مدرسه تون رو بهش برسین.. بودجه کافی براش در نظر بگیرین...منم میرم شوهر کنم بااااای

وای چه چیز خوبی گفتی حتما میگم ممنون 

😂😂😂

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
اون که اره به جز مدیر و ناظم چون هفته اخر برام مشکلی پیش اومد واقعا نتونستم برم تازه اردو مطالعاتی ...

در طول سال مگه اعتراض نکردید ؟

راه ب جایی بردید ؟

دیگه الان ک همه چی تموم شده

با گفتن حرف هاتون ، زمان و فرصت از دست رفته مگه بر میگرده ؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در طول سال مگه اعتراض نکردید ؟ راه ب جایی بردید ؟ دیگه الان ک همه چی تموم شده با گفتن حرف هاتون ، ...

نه والا فقط ما رو پیچوندن و توهین کردن

ولی لااقل شاید یکی بشنوه نیاد اون دیوونه خونه منم از این غصه هدر رفتم عمرم کم بشه 

نمیدونم حس میکنم در حد دو کلمه هم شده باید در جواب ادعا هاشون بگم

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

هرچی دلت میخاد بگو.یعنی هرچی عقده تو دلته خالی کن.منو تو دبیرستان اذیت کردن موقع پرونده گرفتن در نهایت ادب خداحافظی کردم الان بعد از۱۱سال مونده تو دلم که چرا هرچی دلم میخاست بهشون نگفتم

🌹

نه والا فقط ما رو پیچوندن و توهین کردن ولی لااقل شاید یکی بشنوه نیاد اون دیوونه خونه منم از این غصه ...

آینده ما ک  با سهل انگاری شما گذشت

حداقل  برای آیندگان  کاری کنید ک خدای نکرده حق الناسی گردن تون نمونه 😁

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
هرچی دلت میخاد بگو.یعنی هرچی عقده تو دلته خالی کن.منو تو دبیرستان اذیت کردن موقع پرونده گرفتن در نها ...

میگم واسه مامانم بد نشه که قراره پس فردا همکار مدیر بشه شاید .

وای اخ اگه بدونی همرو جمع کردم واسه الان

آینده ما ک  با سهل انگاری شما گذشت حداقل  برای آیندگان  کاری کنید ک خدای نکرده حق ال ...

اگر بدونی دم در مدرسه چند نفرو پروندم که نیان ثبت نام 😆 حقشونه 

تازه به پایه های دوم هم مدرسه پیشنهاد دادم که عوض کنن 😃

😐😂😂

دیوونس به جون خودم

اینو بگم بخندین

روز اخر مارو جمع کرد گفت بیاین صحبت مهم دارم خلاصه نشستیم بلند گو رو گرفت هی صداشو تنظیم‌کرد صندلی گذاشت نشست گفت

.

.

.

میخوام در مورد نون باهاتون صحبت کنم 😦 

حالا ما 

_نون ؟!!!

_اره همونی که میخورید 

کلی ویژگی هر نون روگفت از بربری تا شیرمال 

آخرش گفت مثل نون تافتون باشید خدافظ 😐😐😐 

یعنی تا یک ربع فقط تو افق بودیم 

ما که تو مدرسه ی شما نبودیم که بدونیم چه ضعفهایی وجود داشته اون کم و کاستی هایی که بچشم دیدی با ارامش و ادب به زبون بیار بعدم بگو در کنار همه اینا از زحماتتون هم قدردانی میکنم ولی ما به این دلایل....... اذیت شدیم گفتم بهتون بگم شاید سازنده باشه

با دوستات دسته جمعه به نامه براي اموزشو پرورشتون بنويسيد زيرشم همگي انضا كنيد بديد دست يه ادم ناشناس ...

قربونت دوست بودن دوستای قدیم 

با دو فسقل بچه کلاس دهمی چه بنویسم 

همشون جا میزنن

گفتم خودم برم شکایت کنم 

چون بازرس نمیفرستن معمولا 

ما که تو مدرسه ی شما نبودیم که بدونیم چه ضعفهایی وجود داشته اون کم و کاستی هایی که بچشم دیدی با ارام ...

پیشنهاد عالی بود واقعا ممنونم