سلام من دخترم موهاش ريخت بعد خيلي زشت شد تراشيدم يه دست بعد الان موهاش مثل هم نيست يه قسمتهاي مشكييي و كلفتتره يه قسمتهايي نازكك و به او مشكيي هم نيست چند تار موي روشششن هم داره كه به سفيدي مي زنه اما در عوض صورتش پر مو با ابروهاي پيوسته و مكي يعني ممكنه روشن بشه
خیلی بدم میاد موهای بچه رو میتراشن. خودشون میریزن ولی باز درمیاد لازم نیست بتراشی. تو تلویزیون میگفت ک هیچ تاثیری تو پرپشت شدن مو نداره
بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
خیلی بدم میاد موهای بچه رو میتراشن. خودشون میریزن ولی باز درمیاد لازم نیست بتراشی. تو تلویزیون میگفت ...
عزيزم مي دونم اثر نداره تو فكر كن بچه ي من نارس خودش بود از اول پرررر موووو بعدش تمااام جلوش ريخت اطراف نه با موهاي بلند مثل كالها شده بود خيلييي زشت بيچاره خوب شد تراشيدم يه دست شد و با مزه اصلاا زشت نشد
نینی من مو بود بعد دست و پا دراورد.اما تازگیا شروع کرد ریختن ولی بازم خوبه اول مشکی پرکلاغی بود.الان قهوه ای. روشنه بعضی جاهاش طلایی.من نمیزنم موهاشو.دوس ندارم گناه داره جوجویی
نینی من مو بود بعد دست و پا دراورد.اما تازگیا شروع کرد ریختن ولی بازم خوبه اول مشکی پرکلاغی بود.الان ...
اره دختر خواهرم هم موهاش ربخت ولي به اي زشتي نه كه مثلا اطرافش باشه وسط كامل نهههه اخخخخخ مثلا بيشتر بچه ها نازززك ميشه نه اينكه يه دست كامل به جا بريزه جاي ديگه نه
حالا عزيزان من به كسي پيشنهاد ندادم بزنه موهاي بچشو
کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....