2777
2789
عنوان

كمي آرومتر ..........📝

193 بازدید | 49 پست

خانوم هاي خوشگل ......

هركسي يه جمله درباره هر چي دوست داره بگه الان .....

همين الان يهويي......

ميتونه درباره ...........باشه....👇🏻

درباره گلايه از يه نَفَر .......

عشق به يه نَفَر ............

غصه هاي داخل دل ..........

خوشي هاييي كه گذشته يا ميخواد بياد...........

حرفي كه تا حالا نتونستين به كسي بگين ............ 

حرف دلتون ............

كسي كه ديگه پيشتون نيست و دلتون براش تنگ شده ............

يا كسي كه بهتون بد كرده و حق تون رو زير پا كرده.........

گلايه از روزگار ............

هررررر انچه كه دلتون ميخواد و دوست دارين در يه جمله بيان كنيد ......

و خانوم ها جمله قشنگ تَر رو لايك كنيد لطفاً و زيباترين جمله رو بر أساس لايك هاي بيشتر ميكنم امضام هر كسي دوست داره ميتونه انجام بده ........

مرسي اگه همكاري كنيد براي روحيه خيلي ها لازمه واقعاً يه جوري تخليه بشن ........

دوستون دارم مرسي ♥️♥️

💌💌💌💌

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشونو باید پر کنیم؟

نه عزيزم همه رو نه درباره هر كدوم كه دوست دارين 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

منو ببخش کاش میتونستم حرف واقعی دلمو بهت بگم اما چ کنم مجبورم ک بی رحم باشم واسه شکست دلت و غرورت عذر میخام..... +______+

رفتنیم از جمعتون از این هوا از این دود و دم 
نه عزيزم همه رو نه درباره هر كدوم كه دوست دارين 

اها مرسی

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

از هر طرف ک رفتم

جز  وحشتم نیفزود

زنهار از این بیابان

وین راه بی نهایت ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عشقم کاش صداقت بودنم رو میفهمیدی و صادقانه میموندی کنارم نه با پنهون کاری و دوز و کلک.....کاااااش

خيلي زيبا♥️

خدا فقط میدونه که چقدر دلتنگتم،دلم بدجوری هواتو کرده،کاشکی نمی رفتی،از وقتی رفتی من خیلیییییی تنهام،برای یه بارم شده بیا به خوابم،شاید این دل بیقرارم آروم بگیره

خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن منم بهشون یاد میدم که بازی رفت و برگشت داره...

عالي 👏🏻👏🏻

خدا فقط میدونه که چقدر دلتنگتم،دلم بدجوری هواتو کرده،کاشکی نمی رفتی،از وقتی رفتی من خیلیییییی تنهام، ...

زيبا مرسي♥️