2777
2789
عنوان

شوهر مرده

1349 بازدید | 37 پست

آقا اون خانمی که تاپیک زده بود الان خبر دادن شوهرم فوت کرده بالاخره چی شد ؟؟؟ 

فهمید که مرده یا نه ؟؟؟ 

تاپیکش منفجر شد ، منم که فضووول 😁

کیا تو جریان تاپیکش بودن ؟ بالاخره چی شد ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

شوهرش مرده نشسته تاپیک میزنه🤔

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نمیدونم یه نفر وقتی بهش اطلاع بدن خدای نکرده شوهرت مرده چطور میاد تاپیک بزنه

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت
شوهرش مرده نشسته تاپیک میزنه🤔

آره والا ما هم طفلی رو باورش نکردیم 😁

ولی الان قبل از خواب رفتم تو فکرش گفتم شاید بچه ها خبری ازش داشته باشن 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من که اومدم بیرون از بس تابلو سر کاری بود

آره منم همین فکرو میکردم 

ولی ذهنمو مشغول کرد😁