2777
2789
عنوان

خیلی پشیمونم😔

294 بازدید | 15 پست

من همیشه سعی میکنم خودم همه کارای خونه رو انجام بدم پرده ها رو دوختم روکشای مبلا رو عوض کردم کلا تتزیینات خونه همه کار خودمه لباسام رو خودم میدوزم

الانم اتاق خوابا رو رنگ کردم

اما خیلی پشیمون شدم امروز 

کلا شوهرم دیگه این کارا رو بی اهمیت میدونه

ذره ای تشکر هم نمیکنه

بخدا خودمو نفرین کردم دیگه

فقط میخوام بگم هیچ وقت مثل من نباشین

زنایی که همه چیز رو آماده حاضر میخوان عزیزترن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشیدا ولی کارت از دم اشتباهه و الان دیگه دیره بخوای تغییر رفتار بدی.زن تو کارای زنونه خودش فقط

واسہ آرزوهامون تلاش ڪنیم،پنیر مجانے فقط تو تلہ موشہ...

دقیقا همینه خواهرم عین شماست همچین شوهرش پررو شده ی لیوان آب نمی ره تو آشپزخونه بخوره باید براش بیارن هرکاری هم خواهرم میکنه به چشمش نمیاد 

البته خواهرم تقصیر خودشه همش تقصیر خواهرمه

مردا خرد میشن وقتی زنا این کارارو میگنن..دیگ بشه از این ب بعد این کارارو نکن و بسپار ب شوهرت مثه رنگ کردن خونه..بعد ک انجام داد کلی ازش تشکر کن و بگو قربون شووووهر خودم بشمممم من ک انقد اچار فرانست برا زندگیمون...بعد نتیجشو بگو

هرچه دلم خواست نه آن میشود                   هرچه خداخواست همان میشود❤تیکرعروسیمه

اکثرا مردا قدر نشناسن به خدا من سه تا بچه   دارم خودتون میدونیدبچه داری چه قدر سخته اونم دوتاش شیر به شیرن اونوقت اون هفته شوهرم یه چی  گفت دلم میخواست نفرینش کنم

من شیعم،حیدر آقامه  

ای خواهر منم اشتباه تورو کردم الانم پشیمونم.

نمونش سه روز پیش با شوهرم رفتیم داروخانه قرص کلسیم دی بگیرم. دکترم ایرانی نوشته بود منم دیدم قیمت خارجیش زیاده گفتم ایرانی بخریم. حالا دیروز گفتم ماهی بخر یه کاری کرد از دیروز اشکم لب مشکمه

عشق مامان بی صبرانه منتظرم بیای و ارام جانم بشی نفس مامان.برای پسرم و خودم دعا کنید.