2777
2789
شانس من بوده😁 تماااام شهریوریهای دور و بر من نچسبن😁

ببین من اینایی که گفتم همشون بین ۱۵ تا ۲۲ شهریورن 

اما شنیدم که میگن افراد متولد اوایل هر ماه ممکنه خصوصیاتشون به ماه قبل بخوره و افراد اخر هر ماه هم به ماه بعد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبان‌م

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

فضیلت اخلاقی ندارم

همع چی درهمع

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

۲۷ و ۲۸ م هسم من

۲۹ آبانم فکر کنم بینابین محسوب میشم😑روز قحط بود خداییش بیست و نه؟آخه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

خییلی مهربونم 😎😎😎آخه کیه که بگه من نامهربونم😁هیچ بقالی نمیگه ماستم ترشه،😐🤔ربط داشت یا نه؟

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کینه ای😐

خصوصا طرف یکمی واسشون مهم باشه دیگه تا طرفو ببینن سریع یاد حرکت زشت یا حرف طرفو میفتن و میگن این همونی که اون حرفو زدا😑

خیلیم مهربون..واقعا مهربووون و صادق و رک😊

متاسفانه تو نگاه اول به نظر مغرور و خودخواه بنظر میان😑

من اول ابانم

البته دوازده و نیم شب به دنیا ومدم نیم ساعت رفته بوده تو دو آبان،!

😅😅

من خیلی مستقلم

یکم رو حرف حودمم! لجباز نه

بچه ها رو زیاد دوس دارم و باشون مهربونم

اعتماد به سقفم دارم!!😁

صبورم  تو عصبانیت خودمو کنترل میکنم

ولی قاط بزنم بد قاط میزنم

ربطی به ماه تولد نداره عزیزم مامان منم آذر ماهیه ولی مثل خروس جنگی هستیم دوران مجردیم که اصلا باهم ک ...

بله کلا قبول دارم که همه چیز ماه تولد نیست

متاسفانه من خودم خیلی قربانی رفتارهای اشتباه شدم ولی دیگه این چیزها دلخوشی به خودمون می گیم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»