2777
2789
من حس میکنم مردای ابان و اذری خیلی خوبن و بدترین مردا هم شهریوری هستن

بابای من شهریوریه و فوق العاده عالیه بهترین بابای دنیاست و من دیوونه وار میپرستمش و خوبی و مردونگیش زبون زده تو فامیل واقعا ادم نمونه ایه و من بهش افتخار میکنم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توجه کردم آبم با شهریوریا توی یه جوب نمیره😁😁😁

مامان من شهریوریه

ما همش دعوا می کنیم اصلا حرف همو نمی فهمیم

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
گویا این کینه درد مشترکه  

اره متاسفانه و چقدر هم بده. 

میدونی چیه. من اگه کسی کوووووچکترین محبتی بهم بکنه یادم میمونه ولی کوچکترین بدی هم تو ذهنم میمونه

حتی بااارها شده طرف ازم معذرت خواهی کرده و الکی گفتم بخشیدم که بحث ادامه پیدا نکنه ولی ته دلم اصصصصلا نبخشیدمش

من خیییلی آروم و خونسردم و بررگترین ایرادم اینه که کینه ایم متاسفانه.

ببين من اينقدر كينه ايم اگر طرفو هزار سال ديگه ام ببينم ميگم اين همون بي شعوري ك اون دفعه اون حرفو بهم زدااااا 😬

ببين من اينقدر كينه ايم اگر طرفو هزار سال ديگه ام ببينم ميگم اين همون بي شعوري ك اون دفعه اون حرفو ب ...

وااااای دقیقا هرگزم دلم باهاش صاف نمیشه....چه آبانی ها باحالن بابا😁😁😁

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون

همسر من تو شناسنامه شهریوری اما من با توجه به این ویژگی هایی که توجمع عنوان شد فکر میکنم اونم یه آبانی جذاب و باحال و دکست داشتنی چون عجیب اخلاقامون شبیه به همه ولی من چون قدرت بیانم نسبت بهش بهتره سر موضوعاتی که خودمم مقصرم اونو مقصر نشون میوم وتهش بهش تلقین میکنم آره  واقعا اونه که مقصره البته غرورش اجازه عذرخواهی نمیده فقط ندامت رو تو رفتارهایی که قصد جبران داره میبینم و عجیییب لذت میبرم

دیگه تاپیک هایی که توش از عشق اولتون چه خبر...کجاست...چیکار میکنه و... حرف میزنن نمیرم...اگه رفتم بهم یاد آوری کنین بیام بیرون..حتما یاد آوری کنین...ممنون
مامان من شهریوریه ما همش دعوا می کنیم اصلا حرف همو نمی فهمیم

ربطی به ماه تولد نداره عزیزم مامان منم آذر ماهیه ولی مثل خروس جنگی هستیم دوران مجردیم که اصلا باهم کنار نمیومدیم و هر روز دعوا بود و قهر میکردیم و بابام تا میومد خونه اول میپرسید باز سر چی؟؟؟بعد اشتیمون میداد 

نه تنها من بلکه مامانم با هیشکی کنار نمیاد .به شدت عصبیه و فقط نظر خودشو صحیح میدونه و همیشه هم میگه حق با منه چون من بزرگترم .چون من مادرم هر کاری باهات بکنم و هر چی بهت بگم تو حق نداری چپ نگام کنی

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

منم ۲۱ ابان هستم 

از ویژگی هام اینه که ۱_خیلی مهربونم و گاهی خودم خودمو سرزنش میکنم واسه اینکه حتی با کسایی که بهم بدی میکنن هم مهربونم 

۲_کینه هستم اما نه سر هر مسئله ای، موضوعش باید خیلی خیلی مهم باشه تا کینه به دل بگیرم 

۳_خیلی دست و دل بازم و یکی بگه فلان وسیلت چه خوشگله میگم واسه تو 

۴_ از جون برای اطرافیانم مایه میزارم 

۵_فوق العاده وابسته به خانواده هستم 

۶_ متاسفانه بی اعصاب هستم 

۷_متاسفانه زودرنج هستم

دیگه فعلا یادم‌نمیاد 😁

با اخلاقشون. نچسبن کلا.  بی نهایت مغرورن اونم بی جهت هییییچ ویژگی خاصی ندارن.

خب ادمایی که با شما برخورد داشتن اینجور بودن 

قبول دارم یکم مغرورن اما این غرور تو همه ی ادما هست نه اینکه اینقدر زیاد باشه که بگم فقط شهرویوری ها هستن 

پدرم، پسرخاله ام، پسر دایی ام، دختر عمه ام، ۳تا از دوستام، عروس خاله ام و ... شهریوری هستن و واقعا اینجور که شما بد میگی نیستن 

بابام که فرشته است....

خب ادمایی که با شما برخورد داشتن اینجور بودن  قبول دارم یکم مغرورن اما این غرور تو همه ی ادما ...

باباها که در هر صورت فرشته ان و بحثشون جداست😍😍😍😍😍

شانس من بوده😁

تماااام شهریوریهای دور و بر من نچسبن😁