2777
2789

سلام..دوستان لطفا اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم استادیوم حال میده ولی اگ تهرانی

استادیوم خیلی دوره به ما. تا همسرم از سر کار بیاد نمیرسیم بریم گفتیم اگه یه پارک نزدیک باشه بریم.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
مگه خانم راه ميدن؟

اره بازی ایران اسپانیا رفته بودن

استادیوم خیلی دوره به ما. تا همسرم از سر کار بیاد نمیرسیم بریم گفتیم اگه یه پارک نزدیک باشه بریم.

مگه استادیوم  بازی نشون میدن

زنا هم مبتونن برن ورزشگاه؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟
بام تهران هست ولی فکرکنم پولیه

به غیر از اونجا جایی رو نمیشناسید؟..میخوام طرف های شرق باشه

مگه استادیوم  بازی نشون میدن زنا هم مبتونن برن ورزشگاه؟

اره دیگه ایران اسپانیا رو پخش کردن.خانوادگی رفتن مردم

به ما نزدیکه ولی نمیتونم برم داداشم سرکاره😶

من نزدیک بودم میرفتم...