2777
2789
عنوان

دکلره موهاش خراب شد چیکارکنم

648 بازدید | 16 پست

موی دخترخاله م هایلایت کاهی و عسلی بوده, ریشه هاش رشد کرده بود امروز گفت دوباره عسلی کنم  خواست کمکش کنم  امتحانی سه صفر زدیم قشنگ و شبیه زمینه رنگ قبلیش شد خوشش اومد.

بعد گفت بقیه ریشه ها رو هم بزنیم  اما متاسفانه با شانه و ماساژ موها از این بابت که خیالش راحت شه سفیدا هم رنگ میگیرن; متاسفانه  رنگ به مش هاش هم رسید!

((سه صفر+کمی بلوند دودی تیره+قهوه ای زیتونی متوسط+واریاسیون سبز)) زده بودیم  زمینه موها تیره تر اما خوشرنگ شد  ولی مش های کاهی ش سبزآبی شد😖😲 

اومدیم درستش کنیم  کمی ((سه صفر+واریاسیون طلایی+واریاسیون سبز)) زدیم روی مش ها,ایندفعه سبزآبی دودی خاکستری!!! افتضاح! شدن  بچه ها  چیکارکنیم دوباره کاهی بشن  یا اقلا زیتونی ؟خجالت میکشم چون من کمکش کردم و اینطوری مش هاش خراب شد😣😣 

هر سحر نور می آید..

تیغ بندازه خلاص

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کلا یه مشکی بخر بذارید روش

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه همه رنگ ها رو هم تو خونه داشتین😐

بره ارایشگاه خب ، مگه شما ارایشگری که این همه رنگ گذاشتین رو سرش 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
کلا یه مشکی بخر بذارید روش

نارنجی میشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

باز دوباره ی رنگ دیگه نذار کلا موهاش از ریشه کنده میشه 😐یا بد رنگ تر میشه و میسوزه

بره ارایشگاه خوب براش درست کنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

دیگه هیچ رنگی نزارید تا یک هفته بعد یک هفته بره یه آرایشگر حرفی براش درس کنه الان بزارید موهاش خراب میشه،مجبوره،کوتاه،کنه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نارنجی میشه

نه بابا؟؟خب نارنجی هم مده که بیشتر سریالا ترکی نارنجی الان موهاشون

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 
نه بابا؟؟خب نارنجی هم مده که بیشتر سریالا ترکی نارنجی الان موهاشون

از روی دکلره مشکی نارنجی در میاد از اون نارنجیایی ترکیه نه یه چیزی تو مایع های قرمز نارنجی

فقط بره آرایشگاه

مو داشتم پر پشت تا باسن

سر خود دکلره گذاشتم پودر شد اومد تا شونم همش ریخت

دوماه یکبار خدا تومن پول به آرایشگر میدم ولی دیگه خودم نمیذارم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
مد کیلو چند؟ بنده خدا شبیه گربه ها میشه.    

خخخخخخ چی بگم والا منکه هروقت موهام دورنگ شده یه مشکی کشیدم روش نارنجی هم نشده

از روی دکلره مشکی نارنجی در میاد از اون نارنجیایی ترکیه نه یه چیزی تو مایع های قرمز نارنجی

اوووف