2777
2789

وظیفه ای ندارن به ما پول بدن چون من خودم ۲۸ سالمه ، ولی وقتی آدم داره چه اشکالی داره بده به بچه هاش پدر و مادر من کلی پول دارن سنشون هم بالاس چه اشکالی داره حمایتمون کنن توقعم زیاده ؟؟

ادم به بچه ی خودش نده به کی بده

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا دقیقا بابا و مامان من ، از دستشون دلم خونه

اونا دیگه توی همه چیز خسیسن

مثلا تعداد گوشت‌های خورش را جوری می‌شمرند که به خودشون نرسه دیگه! ما بچه ها هم که دلمون نمیاد از ظرف خودمون میزاریم براشون خودمون کم میخوریم...

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
توقعت زیاده

اآخه می‌دونی اینا دارن همینجوری هم زیاد میشه سنشون بالاس حداقل واسه خودشون خرج کنن به خودشون هم نمی‌رسن اصلا اینقدر میگم بابا خرج کنید دنیا دوروزه کیف کنید 

اآخه می‌دونی اینا دارن همینجوری هم زیاد میشه سنشون بالاس حداقل واسه خودشون خرج کنن به خودشون هم نمی‌ ...

ببین نمیدونم منظورت چیه و اوضاع خونتون چیه و خودت شاغلی متاهلی یا نه

ولی من الان دور و برم دارم پسرایی که خودشون مایه روشون خوبه به زناشون هم میدون دادن اونوقت همش میخوان بگن شماها پیرین پول میخواین چیکار و تکلیف پولتون رو مشخص کنین ما بریم عشق و حال من جلوی همچین ادمایی وای می ایستم عروس خودمونو با خاک تو کوچه سر همین ماجرا یکی کردم 

میگم بستگی داره منظور طرف چی باشه منم الان مامانمو تشویق به خرج کردن واسه خودش میکنم ولی اینکه بگم بهشون بفروشین من برم عشق و حال نه