2777
2789
عنوان

هر طوری شده برید دنبال علاقتون

89 بازدید | 11 پست

حتی اگه کل دنیا باهاتون مخالف بودن

پارسال تاپیک زدم ک کامپیوتر میخام برم

همه گفتن ک نه اله و بله

خانواده نزاشتن

دوست اشنا

الان من موندم و ی دنیا حسرت

چرا واقعا واس درسی ک قراره من بخونم بقیه نظر میدن؟ 

سعدی کجایی که ببینی*بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم همونی که میخواستم ولی موفق نشدم 

چون شرایطم به کل عوض شد 

با خودم همیشه گفتم کاش میرفتم خیاطی 

یه چیزی که بشه ازش پول در آورد 

واقعا حیف

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
من رفتم همونی که میخواستم ولی موفق نشدم چون شرایطم به کل عوض شد با خودم همیشه گفتم کاش میرفتم خیاطی ...

مهم اینه ک رفتی دنبال علاقت

دیگه هی با خودت نمیگی یعنی اگ میرفتم دنبال علاقم الان چجوری بود؟ 

چرا واسه درسی که تو باید بخونی نظر بقیه رو میپرسی و واسشون اهمیت قائل میشی؟ 

تقصیر خودتم بوده، اگه واقعا دوست داشتی میرفتی، خانواده چطوری میتونن مخالفت کنن مثلا؟ از ادامه تحصيلت جلوگیری کنن یا فقط یمدت غر بزنن؟

اتفاقا کامپیوتر رشته پردرآمد و واقعا جذابیه اگه علاقه و استعدادش باشه 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چرا واسه درسی که تو باید بخونی نظر بقیه رو میپرسی و واسشون اهمیت قائل میشی؟ تقصیر خودتم بوده، اگه وا ...

چون اونموقع منو قانع کردن ک خوب نیس ولی بعدش پشیمون شدم

ببین هروقت ماهی رو از آب بگیری تازه است دیر نشده که 

ولی واقعا برای اینده نباید از کسی نظر بگیری در نظر بگیر شرایط اونایی که اون رشته رو خوندن اما تهش خودت مهمی 

مهم اینه ک رفتی دنبال علاقتدیگه هی با خودت نمیگی یعنی اگ میرفتم دنبال علاقم الان چجوری بود؟

آره ولی هر طرفی که بری 

دوست داری جایی باشی که توش موفق باشی 

من چند سال الکی معدل الف شدم 

اگه دهنمو جای دیگر گذاشته بودم شاید الان موفق بودم سرکار بودم و دستم تو جیب خودم بود 

بعد اینکه از من که گذشت 

اگه متاهل نیستی و میتونی الآنم دیر نیست چرا فکر می‌کنی دیره

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.