2777
2789

بین اینا الویت بندی بخواید کنید برای خودتون چجوری میکنید؟

پرستاری مامایی هوشبری علوم ازمایشگاه گفتاردرمانی تغذیه؛ اتاق عمل 

پرستاری

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سوال خوبیه 👍

برای اولویت‌بندی این رشته‌ها باید چندتا معیار در نظر گرفت: بازار کار داخل ایران، امکان مهاجرت، جایگاه اجتماعی، سختی و جذابیت کاری، درآمد.

اگر بخوام از دید خودم و با نگاه کلی (نه شخصی شما) اولویت بچینم، اینطوری میشه:

1️⃣ پرستاری → بیشترین بازار کار در ایران + امکان کار و مهاجرت خیلی قوی (بخصوص اروپا، کانادا، استرالیا).

2️⃣ هوشبری → بازار کار خوب در بیمارستان‌ها، تخصصی‌تر از پرستاری و درآمد بالاتر، اما مهاجرتش به سختی پرستاری نیست.

3️⃣ اتاق عمل → پرتقاضا در بیمارستان‌ها، کارش عملی و پرهیجان، اما سخت و گاهی پر استرس.

4️⃣ علوم آزمایشگاهی → بیشتر محیط کار آزمایشگاه و دور از بیمار، مهاجرتش بد نیست، ولی در ایران نسبت به پرستاری کمتر فرصت داره.

5️⃣ گفتاردرمانی → بازار کار خصوصی (کلینیک‌ها)، برای مهاجرت خوبه (به خصوص کشورهای انگلیسی زبان) چون کمبود دارن، ولی در ایران راه‌اندازی مطب سخت‌تره.

6️⃣ تغذیه → بیشتر در مطب و کلینیک‌ها، بازار کار ایران ضعیف‌تر، ولی برای مهاجرت مخصوصاً به کانادا و استرالیا رشته خیلی خوبی محسوب میشه.

7️⃣ مامایی → در ایران اشباع شده و محدودیت‌های قانونی داره، مهاجرتش هم سخت‌تر از پرستاریه.

🔹 پس جمع‌بندی کلی من اینجوری میشه:

پرستاری > هوشبری > اتاق عمل > علوم آزمایشگاهی > گفتاردرمانی > تغذیه > مامایی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چرا عزیزم کسی از اطرافیانتون رفته

یمدت میرفتم خابگاه دانشکده پرستاری و مامایی

ماما ها تنفرداشتن از شلوغشون 70درصدشون 

دخترخالم خوند و پشیمونه 

اصلا رشته اییه که نمیتونی چون میخوای بری دانشگاه بتونس بخونیش