2777
2789
عنوان

عکس العمل خانواده ی شوهرم به بارداریم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 84 پست
واقعا که براشون متاسفم. بچت دنیا اومد اصلا نبر پیششون

موافقم 

ما زنها موجودات عجیبی هستیم زود بغض میکنیم زود دلمان میسوزد زود حرص میخوریم و زیاد حرص میخوریم کلا به کم قانع نمیشوییم سهم مان از عشق باید همه اش باشد از مادر بودن از همسر بودن از دختر خوب خانه ی پدری بودن .ما زنها خانه را دوست داریم برای زمانی که خسته از بازار برمیگرید با تمام خریدهایمان .ما زن ها موجودات عجیبی هستیم حال دلمان که خوب باشد زود یادمان میرود مثل کودکیمان شاد میخندیم اما اگر دلمان بگیرد میشویم مثل ابر بهار .این سرشت ما زنهاست ولی ما ضعیف نیستیم زن بودن خیلی مردانگی میخواهد ما به کم قانع نمیشویم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال از عروسیت گذشته؟؟؟ 

و دختر خوب ادم زودتر از ۹-۱۰ هفته به هیچکس نمی گه نه با ازمایش خون پاشه شیرینی بخره ببره

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹

حسودی ب چی؟؟ بچه پسرشون هم هست دیگه

اونقدر تو بارداری حساس میشی که بخوای ب این چیزا اهمیت بدی داغون میشی خودت

برو خوش باش. بعد از اینم اطلاعات نده تا خودشون بپرسن

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

واقعن بیشعورن. .من حست و درک می کنم ... منم بچه اولمو باردار شدم با یه ذوقی رفتیم خونه مادر شوهر منم به مادر خودم هنوز نگفته بودم بعد مثله سگ نگام کرد و گفت واسه همین خبر اومدین؟؟؟؟؟؟ هیچ وقت حلالش نمی کنم ..کل بارداریمم اذیتم کرد ..چرا؟؟ چون دختر خودش چند سال بود که باردار نمیشد..انگار با شکستن دل من دخترش حامله میشد احمققق

خدا لعنت کنه خانواده هایی که اینطوری ان من شرایط خیلی سختی کشیدم واقعا داغون شدم خیلی نامردی کردن در ...

واقعا رو   روحیه ادم تاثیر میزاره

من شوهرم خداروشکر خیلی خوبه

بم میگه اینا شعورشون درهمین حده توناراحت نکن خودتو

منم خیلی ناراحتم از دست مادر شوهرم

وقتی فهمید بچم دختره ب ظاهر خوشحال شد اما شبش ب ی دخترش ک یه دونه دختر داره گفت تو دیگ برو دکتر ک بچت پسر بشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
ای بابا  فدا سرت اصلا بی محلی کن همسرت چی گفت؟عکس العملش؟ راستی مبارکه عزیزم به سلامتی بغل ب ...

مرسی 

همسرم که خیییییلی ذوق کرد 

من برا کادوتولدش یه جفت پاپوش وبی بی چک مثبتو بهش دادم

ناراحت نکن خودتو شاید مادر شوهرت برای دختراش ناراحته و رعایت میکنه تو خونه جلوشون که مبادا حسرت بخورن به نظرم شما هم زمانی میرفتی خبر میدادی که خواهرا خونه نبودن خب اونا هم دلشون نی نی میخواد .بعد از به دنیا اومدن نی نی رفتار همشون عوض میشه قول میدم😉

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
مبارکا باشه انشالله زیر سایه پدرمادربزرگ شه همش ی طرف فقط اون تیکه که از همشون سرتری خمرمو کم کرد😂

بخدا سرم😃😃 اونا خیلی بی فرهنگن 

من از همه نظر سرم😁😁😁

شوهرم سفر کاری واسش پیش اومده رفته مامانم اینا هم مسافرتن

مادرشوهرم رفته پیش یکی از دختراش ک دوماه پیش پسرش دنیا اومده

پیش من نیومد ک تنها بودم

دختر ی خواهرشوهر دیگم بش گفت چرا پیش زن داییم نیومدی بمونی دایی نبود رفتی پیش دخترت ک بچش پسره زن دایی چون دختر داره نیومدی پیشش

رفتار پسر دوستانشون رو ی بچه هم اثر گذاشته

حالم بهم میخوره از این طرز فکر

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
مرسی  همسرم که خیییییلی ذوق کرد  من برا کادوتولدش یه جفت پاپوش وبی بی چک مثبتو بهش ...

خب خداروشکر 

مهم شوهرته 

بنظرم رفتار خانواده شوهرتو حتما به مادر پدرت بگو چون فامیل نزدیک هستن

و اینکه خواهر های شوهر باردار نمیشن شما باعثشی؟! من واقعا تاسف خوردم

حالا اگر نمیگفتی یه جنگ داشتن باهات...

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻