2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 6642 بازدید | 77 پست
شما بجای این دروغا مثل ادم‌بگو روغن میفروشم هرکی ام‌خواست میخره مردم‌رو سرکار نذار خدارو خوش نمیاد

😂😂😂 عاشقتم

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی همچین چیزی که ایشون میگه امکان نداره اخه ۷۰ تا ۸۰ خیلی فاصلست بعدم اخه تو یک مااااه  مگه م ...

همينو بگو اخه خواهر من با پروتز فقط از هفتاد و پنج رسوند به هشتاد بعد با روغن اينهمه تغيير اخه

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
دوست عزیز خواهش میکنم طرز زدنشو هم بگید . چند بار در روز میزنید؟ شب یا صبح ؟ ایا باید ماساژ داده بشه ...

اينا همش الكيه تو همين ني ني سايت تاپيك بزن در مورد روغن خراطين ببين چند نفر زدن بي فايده بودش

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
من واسه شما نظر ندادم‌ واس اون بیچاره ای گفتم که گول نخوره با حرفای شما .جواب دادن یعنی چی مگه مبشه ...

همه جواب میگیرن لابدمال شمااصل نبوده بمیرم ک 60تومن برات خیلی زیاده وبدل بهت انداختن اصلاشماخوب ماهمه بد نکنه شماخودتون جراحین دارین تبلیغ میکنین خودشون برن توسایتابخونن ببینن ک خوبه وتأثیرداره 

همه جواب میگیرن لابدمال شمااصل نبوده بمیرم ک 60تومن برات خیلی زیاده وبدل بهت انداختن اصلاشماخوب ماهم ...

من اصلا نمیدونم روغن خراطین چه کوفتیه که بهم بندازن یا نه .عقل دارم‌تو کله م میدونم با روغن سینه بزرگ نمیشه .شمام خوب میدونی فقط چون فروشنده ای اینهمه داری جون میکنی

من اصلا نمیدونم روغن خراطین چه کوفتیه که بهم بندازن یا نه .عقل دارم‌تو کله م میدونم با روغن سینه بزر ...

خخخخخ مگه من گفتم فروشندم ههههه اخی چقدبهت فشارمیاداروم باش عزیزم خودت گفتی فایده نداره اگه نمیدونی خودت استفاده نکردی پس ازکجامیدونی؟اول خودت تجربه کن بعدبگو 

70بودالان ی خورده بزرگتراز80من فقط ی ماه زدم چون ترسیدم خیلی بزرگشه

امکان نداره ایقد تغییر کنه

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

نمیدونم چرااینجاهمه فک میکنن قراره کلاه سرشون بره مگه اطرافیانتون باهاتون چکارکردن ک انقدبدبینین ب همه منم فقط خواستم کمک کنم این بی عوارض خواستی امتخان کن خواستی نکن چراانقدب خودتون فشارواردمیکنین