2777
2789
عنوان

پروتز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 77 پست

روغن موغن همش الکیه دوستان.پولاتونو هدر ندین

اگ واقعا اینا راه چاره بود.پروتز کسی نمیکرد

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

70بودالان ی خورده بزرگتراز80من فقط ی ماه زدم چون ترسیدم خیلی بزرگشه

شما بجای این دروغا مثل ادم‌بگو روغن میفروشم هرکی ام‌خواست میخره مردم‌رو سرکار نذار خدارو خوش نمیاد

روغن موغن همش الکیه دوستان.پولاتونو هدر ندین اگ واقعا اینا راه چاره بود.پروتز کسی نمیکرد

من خودم استفاده کردم جواب گرفتم موادشیمیایی وجراحی راه چاره ست ؟؟؟درنظرم اول امتحان کن بعدبروتوکارعمل یعنی هفت هشت میلیون واس عمل پول هدردادن نیست 50.60تومن پول هدر دادنه چ جااااالب خخخخخ

شما بجای این دروغا مثل ادم‌بگو روغن میفروشم هرکی ام‌خواست میخره مردم‌رو سرکار نذار خدارو خوش نمیاد

دروغی ندارم بگم چرابعضیا میخوان بترکن بعضیاچیزاواس خودشون بدبوده وجواب نداده کسی ازشما نظرنخواست واس خودت نگهش دار ترسی ازکسی ندارم ک بخوام دروغ بگم هه

70بودالان ی خورده بزرگتراز80من فقط ی ماه زدم چون ترسیدم خیلی بزرگشه

دوست عزیز خواهش میکنم طرز زدنشو هم بگید . چند بار در روز میزنید؟ شب یا صبح ؟ ایا باید ماساژ داده بشه یا فقط مثل کرم مرطوب کننده باید بزنی؟

نهههه. پروتز خیلی گرون تره. 20تومن 25تومنه

نه بابا خواهر من ماه پيش عمل كرد با يه متخصص ده و پونصد كامل براش تموم شد تو يه كلينيك خوب تورميرداماد

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

ینی همچین چیزی که ایشون میگه امکان نداره اخه ۷۰ تا ۸۰ خیلی فاصلست بعدم اخه تو یک مااااه 

مگه میشه مگه داریم

دروغی ندارم بگم چرابعضیا میخوان بترکن بعضیاچیزاواس خودشون بدبوده وجواب نداده کسی ازشما نظرنخواست واس ...

من واسه شما نظر ندادم‌ واس اون بیچاره ای گفتم که گول نخوره با حرفای شما .جواب دادن یعنی چی مگه مبشه به یکی جواب بده به یکی نه .به نظرم به  شرکتای سازنده ی  پروتز بگو فواید روغنتونو شاید دیگه بیخیال شدن