با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه اینجا ماند 😞
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگذار یک سال بگذره از اقدامت. دارو و آمپول تجویز نکرده هنوز؟
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بگذار یک سال بگذره از اقدامت. دارو و آمپول تجویز نکرده هنوز؟
نه دیگه چون سرکار میرفتم زیاد دکتر نرفتم . لتروزول یه دوره خوردم بی فایده بود این ماهم رازیانه و ویتاگنوس خوردم سر خود.. اصلا پریود نشدم و حامله هم نبودم
خدایا ممنونم منت به سرم گذاشتی بهم دختر دادی. دل همه منتظرا شاد بشه الهی😍😍
خیلی اعصابم خورده من باید با برنامه ریزی باردار بشم چون معلمم مرخصیم خراب میشه
من سال های که تو اقدام بودم دکتر اول از قرص و اینا شروع کرد. بعد شوهرم آزمایش داد. بعد دوباره آمپول زدم چند بار. بعد که خیلی طول کشید عکس رنگی گرفتم. که توی عکس هم اصلا مشکلی نبود. یعنی میخوام بگم مرحله به مرحله میرفت جلو. بازم نظر دکترت مهمه
ممنون دوستم. با عکس نتیجه گرفتین؟ منم این مراحل رو سر بچه اولم رفتم
نه گلم. یعنی نمیدونم. چند ماه بعد عکس حامله شدم. داروی گیاهی مصرف کردم . نمیدونم اثر عکس هم بوده یا نه.