2777
2789
عنوان

بازيگر سينماي ايران دختر افغان .......

| مشاهده متن کامل بحث + 8750 بازدید | 54 پست
بچه ها من امريكا زندگي ميكنم يك ماه پيش رفتم فروشگاه مال خريد كردم يه دختره خوشگل فروشنده بود موهاش ...

یعنی منم سطح پاینم عزیز؟

همسرم عشقم 💖دخترم رفیقم💗پسرم معجزه ی خدا برای من💙پروردگارا سپاس💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون ما اینجا معمولا  با قشر ضعیف مواجه بودیم معمولا تصوراتمون فرق داره ولی واقعیت اینه که تووی هر نژادی خوشگل هم وجود داره دیگه.حالا مرفه هم باشن که باز بیشتر به خودشون میرسن

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

[QUOTE=62428798]یعنی منم سطح پاینم عزیز؟[/QUOTE]

نه از نظر مالي و موقعيت زندگيشون گفتم تعداد كمي پولدار و خوشگل مياد ايران بيشترشون تو كشوراي خارجي زندگي ميكنن شيك و زيبا هستن واقعا ...

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

[QUOTE=62429016]خب چون ما اینجا معمولا  با قشر ضعیف مواجه بودیم معمولا تصوراتمون فرق داره ولی واقعیت اینه که تو ...[/QUOTE]

اره من با خانواده هاي زيادي از افغانها مواجه شدم تو خارج از كشور واقعاً دوست داشتني هستن ....

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

[QUOTE=62430695]بازیکر کفشهایم کو ؟همونه؟[/QUOTE]

من تازه ديدمش اصلاً نميدونم كدوم فيلم هارو بازي كرده 

مگه امریکا زرد پوست داره

اره خوب اينا خودشونو نژاد زرد ميگن پوستشون سفيد هم هست زرد هم داره در كل نژاد زرد هستن موهاشونو بعضي ها هم رنگ پوستشون

[QUOTE=62430789]مگه امریکا زرد پوست داره[/QUOTE]

بيشترشون سفيدن اين دختره افغان هم سفيددددد بود موهاش زرد