2777
2789
عنوان

بازيگر سينماي ايران دختر افغان .......

| مشاهده متن کامل بحث + 8748 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبه منه ...البته جوونیام  هههههههههییییییییییی روزگار کجایی جوونی  

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 

اسمش چیه؟

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

وای چه نازه من احتمالا از آنگولام هنوز بهم نگفتن 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه ها من امريكا زندگي ميكنم يك ماه پيش رفتم فروشگاه مال خريد كردم يه دختره خوشگل فروشنده بود موهاش بور چشم هاش خاكستري واقعاً جذاب بود با شوهرم حرف ميزدم فهميد فارسي زبان هستيم گفت افغان هستين گفتم نه ايراني از تعجب دهنمون وا مونده بود يعني اصلا خيلي شبيه امريكايي هاي زرد پوست بوداااااا گفتم شما افغان هستي گفت اره ولي گفت پدر و مادرش افغان هست من فك كردم شايد مادرش يا پدرش امريكايي باشه واي نبود اينجا خانواده هاي افغان زياد هست واي از شيك بودن و خوشگل بودنشون اصلاً نميخوره اونايي كه ميان ايران واقعا بيجاره اون درمونده هاي سطح پايينشه وگرنه اينجا خيلي متفاوت هستن .......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
مگه افغانیا چه شکلین منم افغانیم عکس پروفیلمو ببین چه نازم😊😊😊

واقعاً عكس خودته؟

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان