2777
2789
عنوان

مامان هایی که نوک سینه نداشتند

592 بازدید | 23 پست

من نوک سینم کاملا صافه.پسرم الان ۲۰ روزشه و چون زود بدنیا اوند خیلی کوچیکه.تازه سینه های منم بزرگن.از روز اول تا حالا دارم با شیر دوش میدوشمو با قاشق چایخوری بهش میدم.کاملا سیر میشه و دو سه ساعتی میخوابه اما من خیلی خسته شدم.مخصوصا شبا.با سرنگ خیلی نوک سینمو کشیدم.اما فقط زخم شد و زیرش توده شیر جمع شده که خدا کنه آبسه نکرده باشه.الان هر باری سعی میکنم بیارمش نزدیک سینم اما زود گریه میفته.من چیکار کنم؟!!!

چرا از رابط سیلیکونی استفاده نمیکنین ..وصل میشه سر سینه بچه اون را مک میزنه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم اینجوری بودم با سرنگ نوک سینه هامو خونین مالین کرده بودم ،هرکاری میکردم بچم نمیتونس بگیره سینه رو،

آخرشم شیرخشکی شد

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
منم اينجوري بودم شيرمم خيلي خيلي زياد بود تا ٤ ماهگي دوشيدم بعدش خشك شد الان دوباره باردارم نميدونم ...

منم شنیدم خشک میشه.خیلی میترسم.داشتم در مورد رابط سینه مطالعه میکردم.نظرت چیه؟

چرا از رابط سیلیکونی استفاده نمیکنین ..وصل میشه سر سینه بچه اون را مک میزنه 

من استفاده کردم بی فایده بود،

سلام عزیزم.. منم مشکل شما رو داشتم... 

معذرت ميخام واقعا... ولی بده شوهرت مک بزنه تا نوکش بزنه بیرون... يا ی بچه ک شیر میخوره و قدرتش بیشتر چند بار بزار پای سينت... مال منم صاف صاف بود... ولی با اینکار اومد بیرون... اصلا ندوش نوک سينت باریک کن با دست و بزار دهن کوچولوت 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

[QUOTE=62416434]منم شنیدم خشک میشه.خیلی میترسم.داشتم در مورد رابط سینه مطالعه میکردم.نظرت چیه؟[/QUOT

برا من که بی فایده بود،حالا امتحانکن ضرر نداره

شما استفاده کردین.میدونین خوبه و جواب میده؟

والا من فردا زایمان میکنم عزیزم گرفتم فعلا باز نشده دکترم و دوستانم توصیه کردند اینجا تو آلمان زیاد استفاده میکنند من سینه ام نوک نداره ببینم چی میشه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
بیمارستان ما یه قسمت اموزش میدادن منم نوک نداشت اما بچه مک زد درست شد..سری اول اکثرا نوک سینه خوب ند ...

بچه منم خیلی گریه میکرد.دکتر بردم‌گفت این هیچیش نیست فقط گرسنس بیچاره.شیرم خوبه ولی کمکیش آبتامیل داد.ولی من تمام سعیمو میکنم که شیر خودمو بدوشم بهش بدم.ولی واقعا اعصابم ریخته بهم.فقط گریه میکنم.

به سلامتی.انشالله زایمان خوبی داشته باشی.

زنده باشی گلم حتما امتحان کن ندیدم کسی رابط گذاشته ناراضی باشه