من نوک سینم کاملا صافه.پسرم الان ۲۰ روزشه و چون زود بدنیا اوند خیلی کوچیکه.تازه سینه های منم بزرگن.از روز اول تا حالا دارم با شیر دوش میدوشمو با قاشق چایخوری بهش میدم.کاملا سیر میشه و دو سه ساعتی میخوابه اما من خیلی خسته شدم.مخصوصا شبا.با سرنگ خیلی نوک سینمو کشیدم.اما فقط زخم شد و زیرش توده شیر جمع شده که خدا کنه آبسه نکرده باشه.الان هر باری سعی میکنم بیارمش نزدیک سینم اما زود گریه میفته.من چیکار کنم؟!!!
سلام عزیزم منم پسرم الان چهار ماهش تموم شده منم همین مشکل و داشتم ولی من پسرم و. اذیت نکردم شیر خشک دادم بهش و طول روز ۱۸۰سی سی هم شیر خودم و. میدوشیدم تو. شیشه میدادم بهش الانم پسرم امروز واکسن چهار ماهگی شو زد دکتر خیلی راضی بود وزنش ۸۲۰۰ قدشم ۶۵ سانت بود خیلی بچه رو اذیت نکن من رفتم دکتر دکتر گفت شیر مادر از لحاظ عاطفی و روانی به بچه خیلی کمک میکنه وگرنه شیر خشک همه چیز داره بهم گفت اونایی که چند قولو دارن باید. شیر خشک بدن پس انقدر را هم شیر خشک بد نیست
منم شنیدم خشک میشه.خیلی میترسم.داشتم در مورد رابط سینه مطالعه میکردم.نظرت چیه؟
رابط سينه هم استفاده كردم اثلا بدرد نميخوره هوا ميگيره و زود ول ميشه من خيلي تلاش كردم بچم بگيره اما نشد اينقدر شير داشتم اما متاسفانه از بس دوشيدم خشك شد