2777
2789
راستش چون با چشمت ديدي بخوايي هر دفعه بپزي و بخوري چندشت ميشه وگرنه معلوم ميست تو انبارهاي برنج چيا ...

ای واییییییی اره دیدم چشندشم میشه مخصوصا که شب مهمون دارم دلم نمیاد بهشون از این برنج بدم بچه کوچیک دارن وجدانم راضی نمیشه

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما تو كيسه برنج   پي پي موش هست  ميگن تا خشكه اب نزدين ، در بيارين بخورين پاكه&n ...

اره میگن فضله برای ماهم داره البته واسه همه داره من چقدر با دقت تمیز میکنم اونقدرمیشورم ها 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
آره چندشه خودمم خیلی ازش میترسم، ولی توی مستندی که ازش دیدم اینو گفت    

هیچ چیزی بعید نیس واقعا

اما بره گمشه چ تمیز چ کثیف

با اون قیافش😐

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
عزیزم ی جا پارچه پهن کن تو افتاب برنجتو قشنگ بریز پهن کن ی دو روز بمونه بعدم مصرف کن

افتاب برنج رو خورد میکنه 

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢
اخه حیفم اومد تو این گرونی اینم برنج به این خوبی 

اره واقعا ماهم دیشب تازه خریدیم هشتادو شیش تومن 😢

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین
برنج تو آفتاب خراب میشه و موقع پخت خورد میشه

نه هیچی نمیشه حتی شپشکم می افته همینکارو میکنن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
ای واییییییی اره دیدم چشندشم میشه مخصوصا که شب مهمون دارم دلم نمیاد بهشون از این برنج بدم بچه کوچیک ...

عزیزم من مازندران زندگی میکنم این جا برنج کشت میشه ،ولی سوسک هم خیلی زیاده 

مطمین بلش اینجا شالی کوبی ها همه چی امن وامان  نیست  همه جور جونده و این جور حشرات پیدا میشن 

اره واقعا ماهم دیشب تازه خریدیم هشتادو شیش تومن 😢

یعنی کیلویی ۸ و ۶۰۰

عالیه که

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ای واییییییی اره دیدم چشندشم میشه مخصوصا که شب مهمون دارم دلم نمیاد بهشون از این برنج بدم بچه کوچیک ...

نریز تو سطل آشغال حیفه واقعا،‌بده به یه محتاج اگه اصلا قصد استفاده شو نداری

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
بریز بیرون واسه پرنده ها ی کوشه انباری بزار واسه وقتی نیری سرخاکا روقبر رفتگان بریز و ..... اینا موا ...

ممنونم دوستای خوبم فکر کنم بهترین کار همینه بریزم واسه پرنده ها چون به دلم نیست اصلا استفاده کنم مخصوصا واسه مهمونم عذاب وجدان میگیرم

دنیای من شوهرم پسرم دخترم خدایاا مرسییی